İstanbul Üniversitesi Online Sınavlarda "Seneye Çok Çalışsınlar" Krizi!

330 gerçekten göz ardı edilecek kadar az bir sayı olabilir mi? Hiç sanmıyorum. :A

Üniversitede 3. yılım ve 20-25 tane hocanın dersini aldım ama hiç böylelerine denk gelmedim. :A Geçen gün bir tanesi "hocam sınav dosyasını sisteme yükleyemedim." diyenlerin çağrısına kulak verip 5-10 dakikalığına daha sistemi açtı. :A

Üniversiteden çıkmak girmekten daha zordur diye bi laf vardı bizim okulda.:A
Benim 2. Yılında bi hoca "Bu sene emekli oluyorum o yüzden son volemi yapacağım max 15 kişi geçireceğim" diye laflar söyledi ve yaptı. İstanbul Üniversitesinde bu tipler çok.:A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Benim 2. Yılında bi hoca "Bu sene emekli oluyorum o yüzden son volemi yapacağım max 15 kişi geçireceğim" diye laflar söyledi ve yaptı. İstanbul Üniversitesinde bu tipler çok.:A
iyi stres attın bu gece he. :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Tipe bak. :A Güzel anlatıyor muydu bari dersi? :A (slayttan 1 saat boyunca konuyu okuyan profesör)

• Harika
Grafikleri yorumlayıp duruyordu slayttan.:F
Birde kitap çıkartmış onu almak zorunluydu para kazanıyor galiba:F
O kadar yıl okuyup profesör olan adamın slayttan ders anlatması çok saçma. :A Bu tarz işleri benim gibiler yapar anca. :A

Slayttan oku tamam ama iki üç tane de yorum yap, örnek ver ama o da yok. :A

• Güldürdün
O kadar yıl okuyup profesör olan adamın slayttan ders anlatması çok saçma. :A Bu tarz işleri benim gibiler yapar anca. :A

Slayttan oku tamam ama iki üç tane de yorum yap, örnek ver ama o da yok. :A

Şimdi o kadarda gömmek olmak. Güncel örnekler yorumluyordu. Profluğunun hakkını ders anlatmada veremesede güncel sohbetlerde veriyordu.:A

• Güldürdün
Reactions: DarkLegenD