İspanya - Türkiye | EURO 2016 D Grubu 2.Hafta Maçı | Yorum&Sohbet Konusu

Bu arada o Ersin Düzen denen iyi aile çocuğuna birşey demek isterdim ama forumdayız diye susuyorum. Yoksa çok ağır gireceğim o Arda yağlayıcısına!

yazık yazık yazık şu şerefli Türk halkına yazık
bu adamlar milyonlarla oynuyor acaba vicdanları rahat mı çok merak ediyorum

Uyuya kalmışım bi açtım 3 -0 biraz izledim kapadım İspanya top çeviriyor kasmıyor kassa 4-5 gider rezil top oynuyoruz gine bi cacık olmaz bizden.

Son düzenleme:
Aldığınız paralar haram zıkkım olsun. Yazık günah 80 milyona yakışır bir oyunla yenilseniz gıkımız çıkmazdı.

O seyirciye kurban olsunlar kurban..Arda'yı hiç sevmedim şimdi iyice nefret ediyorum.

yazık yazık yazık şu şerefli Türk halkına yazık
bu adamlar milyonlarla oynuyor acaba vicdanları rahat mı çok merak ediyorum
Bir de seyirciyi suçlarlar bak görürsün biz burda ülkemiz için mücadele ediyoruz diye başlarlar

ardayı şişiren medyaya da yazıklar olsun. adamı neredeyse ilah ilan ettiler. kaptan arda yıldız arda büyük arda şu arda bu arda! kim ulan bu arda hangi milli maçı almış ne halta yaramış
tek bildiği şey topu geriye çekmek arkadaş harbiden barcelona nasıl aldı bu adamı ya şaka gibi değil mi
messiyle neymarla falan idmanda nasıl top oynuyor bu adam vay arkadaş

Belçikalı spiker:

"Bu Arda değil. Bu Simeone'nin yarattığı Arda değil. Bu Arda Barcelona'ya transferin kurbanı. Bu Arda herşeye rağmen gerçekleşen transferin kurbanı. Bu Arda aldığı kiloların kurbanı!"

ilk kez fatih terimin bir takımı bu kadar ruhsuz oynuyor o bile bunları ayağa kaldıramıyorsa alayı ölmüş

Bir de seyirciyi suçlarlar bak görürsün biz burda ülkemiz için mücadele ediyoruz diye başlarlar
hadi lan ülkeleri için mücadele ediyolarmış onların mücadelelerine de oynadıkları futbolada ........... biz tv karşısında daha çok mücadele ettik düşün durumun kepazeliğini!

Onu ayirma aga oda takımın içine etti baş sorumlu bu kadar ağır bariz hatalar yapılamaz deve misali doğru bir tarafımız yok ki

bu rezilliği göreceğimize gruptan çıkamasaydık daha iyiydi insana çok koyuyor milyon eurolarla oynayan adamların ülkesi için kılını oynatmaması

Ersin Düzen neyin kafasında futbolcular bunları haketmiyorlarmış.Ardayı protestoda haklılar oh olsun kıçını kaldıramıyor daha anca reklamda oynasın o.Ülkemizi rezil rüsfa ettiler.İspanyollar bile destek verdi Ardaya ne hallere düştük.Bu gelentaraftar bunu hiç haketmedi bir net pozisyonumuz bile yok be birde hazırdık turnuvaya euro 2008 gibi yarı finale kalacaktık o anca hayal Fatih Terim sayesinde tercihleri sayesinde sezon boyunca çok oynamayan oyuncuları oynatması sayesinde ego tavan kafa rahat zaten Türkiye çok kötü durumda oldu mu direk Fatih hocayı teknik patron yaparlar zaten direk yeni adresi Gs olacak.8 sene bekledik bu oyun bu hüsran için mi bekledik fiyasko.

Onu ayirma aga oda takımın içine etti baş sorumlu bu kadar ağır bariz hatalar yapılamaz deve misali doğru bir tarafımız yok ki
tabi onda da suç var arda gibi adamları 90 dakka sahada tutması rezilliktir ama adam ne yapsın be aga sahaya çıkıp oynayacak hali de yok

ya rıdvan ne diyorsun ardaya protesto yapılması kanına dokunmuşmuş oynanan daha doğrusu oynanamayan rezil oyun kanına dokunmuyor ardaya protesto mu kanına dokunuyor

Artık hayallerimizi başka bir bahara saklayalım [emoji17] çok yazık oldu bu taraftar bunu hak etmiyordu [emoji17]