İspanya - Türkiye | EURO 2016 D Grubu 2.Hafta Maçı | Yorum&Sohbet Konusu

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,594
Puanı
1,061
A Milli Takımımız Euro 2016 yoluna devam edebilmek için bu maçta puan veya puanlar almak zorunda.

Bu zolu mücadele saat 22.00'de TRT1'den naklen yayınlanacak.

İLK 11'LER:

İSPANYA:

TÜRKİYE: Volkan, Caner, Mehmet Topal, Hakan Balta, Gökhan, Selçuk, Oğuzhan, Ozan, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan, Burak Yılmaz

Son düzenleme:
Volkan, Gökhan, Mehmet, Hakan Balta, Caner, Selçuk, Ozan, Oğuzhan, Hakan, Arda, Burak

Cenk yerine Burak oynuyor o kadar. Kanatlar yine Arda-Hakan. Yine hız 0 takımda. Adam geçme olayı yok. Orta saha Selçuk-Ozan-Oğuzhan onlar da hızlı değil. Yavaş yavaş top çeviririz top bizdeyken onun haricinde İspanya oynayacak zaten.

Nefret olsun bu Fatih Terim inadına. İlk maçtaki facia tablodan hiç mi ders çıkarmadın da aynı kadroyla çıkma gafletine düşüyorsun. Kimse yerinde oynamıyor yine bu nasıl kadro. Yine gaz verme metodunu uygulayacak heralde. Abicim bu futbolda taktik teknik hiç bir analiz yapmıyor musun da Hırvatistan maçındaki gibi bir performanstan sonra dahi hiç bir değişiklik yapmıyorsun forvet dışında. İspanya gibi bir orta saha karşısında hele İniesta bu kadar formdayken nasıl bu kurguyla çıkarsın. Nasıl hala Topal stoper oynayıp Ozan ilk 11 başlar. Bu maçtan puan çıkarma şansımız yok maalesef.

İLK 11: Volkan, Caner, Mehmet Topal, Hakan Balta, Gökhan, Selçuk, Oğuzhan, Ozan, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan, Burak Yılmaz.

Yine Oğuzhan'ı almış ne Oğuzhan aşkıymış bu! Allahtan çok şükür ki Tosun kadro dışı. İkisi de ilk maçta bir kere bile topa dokunamamış vasat altı topçular. Ozan'ı ilk maçta yerden yere vurduk ama inanın onda bile potansiyel var, Oğuzhan'da hiç yok! (ters totem ile umarım beni utandırır maç içinde ama hiç sanmıyorum :A )

Oğuzhan yerine Mor ilk 11'de olabilirdi ama yaş tecrübe kondisyon bakımından ikinci yarı oyuna girmesine de bir şey diyemeyiz, İspanya karşısından 90 dakika sahada kalabilir miydi...

Burak hariç aynı kadroyla çıkması çok ilginç, ya beklediğimizin aksine ters tepecek ve bizi güzel futbolla utandıracaklar ya da fark yiyip rezil olacak ve bizi gerçek anlamda utandıracaklar. Hiç ümidim yok, en az iki farklı ezip geçerler gibi gözüküyor ama belli mi olur, bizi yerden yere vurduğumuz için pişman eden bir Türkiye görürüz umarım.

Arda inşallah akşam çok yememiştir zira totosunu kaldıramadı ilk maçta :A

Bu Ozan Tufan sevdası nedir yav. Bu adamın A2 milli takımına bile alınmaması lazımken Fransa'ya getirildi utanmadan. Emre Mor da ilk 11'de olmalıydı.

İnşallah kazanırız ama mümkün görünmüyor paspas edecekler. :T:

Kanatsız napacağız bakalım. Ayrıca bu Ozan size ne etti yahu. Selçuk İnan hiçbir şey oynamadı ilk maçta. Niye ona bir şey söylemiyorsunuz. :) Bana kalırsa orta saha Ozan-Hakan-Oğuzhan kanatlar ise Arda (mecburen) ve Emre Mor'dan oluşmalıydı. Yunus Mallı'yı neden kullanmıyor hiç Terim o da muamma.

Arda inşallah akşam çok yememiştir zira totosunu kaldıramadı ilk maçta :A

Bu Ozan Tufan sevdası nedir yav. Bu adamın A2 milli takımına bile alınmaması lazımken Fransa'ya getirildi utanmadan. Emre Mor da ilk 11'de olmalıydı.

İnşallah kazanırız ama mümkün görünmüyor paspas edecekler. :T:

:F:F:F:Faynen yaa bugün ardadan umudum var bakalım ne olacak

image.jpeg

Milli formamızı giydik maç saatini bekliyoruz :A

İyi ilk dkdan ramosa yedirdik sarıyı.

Hadi bakalım başarılar milli takıma. Hırvatistan maçında kazanacağımıza yönelik tahmin yaptık, kaybettik.

Bu maçta totem yapıp kaybederiz dedim, hayırlısıyla kazanacaz.

Sosyal medya bizimkileri iyi gaza getirmiş artık herkesle dalga gecelim)))

Coşkulu ve istekli başladık, böyle devam. Topal iyi yardırdı az önce stoperde harcanıyor. ss

Bravo Volkan.