Oyuncuların ismini nede güzel söylüyon öyle snarderin ve robinbu hollanda galatasaraydan snarderin ülkesiydi sanırım birde kel kafalı bir adam vardı onu tanıyorum ben seviyorumda robin evet dünyanın en iyi futbolcularından biriydi sanırım bildiğim o var hollanda yener bence 1 gol o adam atsa
bunada 1-0 diyorum hollanda alır 🙂🙂
Bitmez 3-1 biter ispanya alırBerabere biter büyük ihtimal. 1-1 olacaktır skor da.![]()
Bilmem içime doğdu beraberlik.Oyuncuların ismini nede güzel söylüyon öyle snarderin ve robin
Bitmez 3-1 biter ispanya alır![]()
İçine yanlış doğmuş ben rüyamda gördümBilmem içime doğdu beraberlik.![]()
Dünki Brezilya maçını bildim 3-1'lik skoru hakeminde yardımıylaGörelim.![]()
Ben de Brezilya dedim ama skor farklı.Dünki Brezilya maçını bildim 3-1'lik skoru hakeminde yardımıyla![]()
Onu bilmekde sorun yok skoru bilmek önemli farkı ben 😎Ben de Brezilya dedim ama skor farklı.![]()
Ben de bildim aslında. 3-1 eşittir 2-0.Onu bilmekde sorun yok skoru bilmek önemli farkı ben 😎
Tek maçtı bide iddaa 3-1 skor oynasaydım şimdi köşeydimBen de bildim aslında. 3-1 eşittir 2-0.![]()
Hayırlısı.Tek maçtı bide iddaa 3-1 skor oynasaydım şimdi köşeydim![]()
Sorun olmaz takma kafana.İspanya 1-1 Hollanda berabere biter bence. @OzaN yanlışlıkla Hollanda kazanıra bastım ankette, o berabere biter olacaktı sıkıntı olmaz herhalde.