İsmail Köybaşı ile Yollar Ayrıldı!

@sürgünüm Abi ağzın kulaklarına varmıştır herhalde. Hem adamdan kurtuldunuz hem de Fener'e gitti. Bence Gökhan Gönül olayından daha büyük iş.

@sürgünüm Abi ağzın kulaklarına varmıştır herhalde. Hem adamdan kurtuldunuz hem de Fener'e gitti. Bence Gökhan Gönül olayından daha büyük iş.
Hacı hiçbir takım taraftarı transfer yapılmasın şikayet etmez. Yeter ki şu İsmail, Mustafa Pektemek, Hamit Altıntop, Tarık Çamdal, Serdar Kesimal ve Diego gibi oyuncuların yatarak para kazanmasını istemez.

Abi siz Sabri'yi eleştiriyorsunuz da, İsmail yıllardır kadroda en son golü 5 yıl önce attı. O zamandan beri golü yok. 40 defa sakatlık geçirdi 1.200 milyon Euro'yu beğenmemiş hasbam. Bana göre 300 bin liralık topçu değil. Şimdi herkes Milli takımda 1 maç iyi oynadığına bakıyor ama lig başlasın herkes yakından görecek. İsmail bir kere her maç ya ofsaytı bozup ya da adamını kaçırıp takımına gol yedirttiriyor, ben hayatımda bunun kadar mal bir oyuncu görmedim. Beyin yok İsmail de.

bizim çapsız yönetim bunu da alamamış al işte carole e falan bin çeker ismail on numara sol bek bjk büyük hata yapmış

İsmail Euro 2016'da Caner'den iyi oynadı.Hadi yine iyisiniz fenerliler

Bizim Carole 10 tane İsmail eder hiç gerek yok böyle boş beleş adamlara

Bir çöpten daha kurtulduk hemde Fenere kakakadık benden mutlusu olamaz heralde
Darısı Pektemeke, Necipe ve Olcaya
Bir mac iyi oynadi yıldız yaptılar
Yararı yoktu en son golünü 2 sene önce atmış

Bir çöpten daha kurtulduk hemde Fenere kakakadık benden mutlusu olamaz heralde
Darısı Pektemeke, Necipe ve Olcaya
Bir mac iyi oynadi yıldız yaptılar
Yararı yoktu en son golünü 2 sene önce atmış
Necip ve Olcay'ı bu kategoriye sokarsan ayıp etmiş olursun. Olcay 3 yılda 30 gol attı. Tamam yeteneği sınırlı ama elinden geleni yapıyor daha 1 maç sakatlığı dolayısıyla maç kaçırdığını hatırlamıyorum. Ayrıca bir takım sadece yıldız futbolculardan kurulmaz, koşup savaşacak asker de lazım. Necip ve Olcay bu tip oyuncular, yedek oturmalarında bir sakınca yok.

Mustafa Pektemek sakatlık demek, Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, İsmail Köybaşı. İkisinden kurtulduk elde kaldı 2.

Dedigin dogruda Tolgayi koymamanin sebebi gondermicekleri icindir, torpillidir Tolga Fikonun evladi gibi
Olcay gecen sene cok az katki saglamistir ama takima pozitif enerji sağlıyor.
Olcay iyi calistigini belli ediyor zaten

Hasan Ali gidecek herhalde o zaman? Hasan Ali-İsmail bu ikisi ile mi koca sezonu oynayacağız? Şaka mı bu?

Dedigin dogruda Tolgayi koymamanin sebebi gondermicekleri icindir, torpillidir Tolga Fikonun evladi gibi
Olcay gecen sene cok az katki saglamistir ama takima pozitif enerji sağlıyor.
Olcay iyi calistigini belli ediyor zaten
Tolga'yı taraftar gönderir merak etme. Kaç yıldır stadımız yoktu ve Çarşı grubu Fiko yalakasına kızdığı için maçlara gitmiyordu. Tolga ilk hatasında bir daha kaleye geçemez.

Tolga'yı taraftar gönderir merak etme. Kaç yıldır stadımız yoktu ve Çarşı grubu Fiko yalakasına kızdığı için maçlara gitmiyordu. Tolga ilk hatasında bir daha kaleye geçemez.
O banko 11 oynasin diye Fabri denen kazmayi aldilar böyle birşey görülmedi
Gitsin baska birsey istemem zamaninda Tolga yerine keske Onur Kivragi alsaydik

O banko 11 oynasin diye Fabri denen kazmayi aldilar böyle birşey görülmedi
Gitsin baska birsey istemem zamaninda Tolga yerine keske Onur Kivragi alsaydik
Yok la aynı şeyin laciverdi.
Kolarov ve sağlam bir savunmacı gelirse kaleciye pek iş düşmez umudumuz o yönde.

Carole şu an ligin açık ara en iyi sol bekidir .İsmail Köybaşı ,Gs'ye gelirse Carole'un alternatifi olabilir.

Çok ciddiyim kanka
kadıköyde oynadığımız fener maçını bi izle derim tekrar aga ligin ilk yarısındaki maçı
carole ü biz yanlış bilmiyorsan fransa 2.liginden transfer ettik gerçektende 2.lig topçusu adam. o maç sol kanadı otobana çevimişti fener sakatlanıp çıkınca olcan adın girdi de toparladık resmen faciaydı pek beğenmiyorum hele ismaille falan hiç kıyaslamam bile

Carole ligin en isabetli orta açanı beki kanka .Bekten ilk önce orta açmanı beklersin sonra topları kesmesini beklersin .Türkiyede bu iki özellik diyince direk aklıma Carole gelir. Bu sene forvetimiz Umut değilde Drogba olsadı sen o zaman görecektin Carole'un asist sayısını

Sen şimdi diyorsun ki ilk yarıdaki kadiköy maçından bahsediyorsun.O maçta biz Fener'in 90 dk boyunca kalesine gidemedik aga sen neden bahsediyorsun ya
... Neymiş Olcan gelmişte toparlamışız
Olcan ilk önce gitsin göbeğini toplasın
2. Lig topçusu diyorsun da Fransa 2.ligin en iyi sol beki seçilmiş .Genellikle scout ekipleri genç oyuncu yetiştiren takımlara Fransa 2.liginden topçu bulurlar