İskender'in Ölümü

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
159,876
Puanı
1,060
Tims bunlarla uğraşacağına castı düzeltsin o Akile Sultan ne öyle bugün bölümün tamamını izledim de Allah affetsin.ss
osman sanki çok doğru da eşi düzgün olsun :F
kara sevdayı örnek alsınlar youtubede rusça altyazılı bölümleri minimum 500 bin izleniyor çoğu 1 milyonu aşıyor .ss tims direkt kaldırıyor.ss

osman sanki çok doğru da eşi düzgün olsun :F
kara sevdayı örnek alsınlar youtubede rusça altyazılı bölümleri minimum 500 bin izleniyor çoğu 1 milyonu aşıyor .ss tims direkt kaldırıyor.ss
Bence Taner Ölmez iyi oynuyor ya. Yani Genç Osman başka biri de olabilirdi ama ben yakıştırıyorum baya. Dünkü o zorlama ağlama sahnesi dışında baya iyi. :A

Kösem ve Zülfikar seni ikaz etmişlerdi İskender, onları dinlemezsen böyle patlarsın işte. :A Beter olsun Safiş Zülfikar Kösem'i bırakıp senin yanına mı geçecekti :A

O patlama beni de şaşırttı tabii ama kurtulmuş olabilir bence İskender sonuçta şeytan kanı var kendisinde. ss

Kösem ve Zülfikar seni ikaz etmişlerdi İskender, onları dinlemezsen böyle patlarsın işte. :A Beter olsun Safiş Zülfikar Kösem'i bırakıp senin yanına mı geçecekti :A

O patlama beni de şaşırttı tabii ama kurtulmuş olabilir bence İskender sonuçta şeytan kanı var kendisinde. ss
biz safiye sultanın oğluşu tabi kurtulur:A