İrina Shayk'lı Moğol Dizisi

game of thrones u sansürsüz yayılıyorlar galiba daha nolsun biz o seviyeye gelene ka 50 yıl gerekli :)
got u sansürsüz yayınlamasalarda olur düşün rusyadasın her tarafta got sahneleri kaynıyor :) orda oturup niye dizi izleyesink,i ?:)

senin dediğin azeri yapımları onlarda öyle filmin üstüne azerice dublaj ve onuda genelde iki kişi bir kadın bir erkek seslendirir berbattır ruslarda öyle bişeye rastlamadım :)

aynen doğallık özgürlük herşey var @sürgünüm sanırım eski dönem rusyasından bahsediyor şimdiki rusya bizim memleketten 10 kat daha özgürdür en azından gazete tv basıp kapatmıyorlar :)
Ben iz bırakan tarihi bir filmlerini hatırlamıyorum. Putin, Sovyetler Birliği'nin kötü gösterilmesine izin vermez. Kendisi de sonuçta eski bir Sovyet ajanı. :) Doğru siyasi ve tarihi filmler yapamayınca cinselliğe başvuruyorlar, tüm numaraları da bu zaten. :)

Ben iz bırakan tarihi bir filmlerini hatırlamıyorum. Putin, Sovyetler Birliği'nin kötü gösterilmesine izin vermez. Kendisi de sonuçta eski bir Sovyet ajanı. :) Doğru siyasi ve tarihi filmler yapamayınca cinselliğe başvuruyorlar, tüm numaraları da bu zaten. :)
bu zaten altın orda devletini anlatıyor 1200lerde sovyetlerle ilgisi yok :)

Ben iz bırakan tarihi bir filmlerini hatırlamıyorum. Putin, Sovyetler Birliği'nin kötü gösterilmesine izin vermez. Kendisi de sonuçta eski bir Sovyet ajanı. :) Doğu siyasi ve tarihi filmler yapamayınca cinselliğe başvuruyorlar, tüm numaraları da bu zaten. :)
ozamanlar sovyet yoktu çarlık rusyası bile yoktu moğol ve türk devleti altın ordaya bağlı bir sancak gibi bişeydi rusya

Ne zamanı konu alıyor okumadım da, ben başka bir şeyden bahsediyorum. Rusya'da bir yönetmen tarihleriyle ilgili bir olayı objektif bir şekilde yansıtamaz. :)
avrupa dışında nerede yansıtabiliyorlar objektif şekilde :D
zaten malzeme bol 16 bölümde bitecekse çok iyi bir iş çıkabilir iran ve rusyayla savaşıyorlar, berke hanın özel hayatı var bir de islamı seçiyor berke han devletin dinin değiştiriyor falan :D @destere

rus tarihi filmleri harika olur birde irina var birde diğer rus kadınlarını tahmin ediyorum onlarda boş değildir:) .. çok eskiden bir rus filmi izlemiştim goril yavrusu gibi bir vatandaş daha 15 inde güzeller güzeli bir kızı karda kovalıyordu o sahnenin sonunu anlatmayayım belki izlersiniz bir ara :))

@sürgünüm @Tolstoyevski ve @beyazsoy u etiketledinizmi haberleri olsun ?

önce ingilizce altyazı çıkıyor sonra türkçeye çeviriyorlar , ingilizce altyazının üstüne türkçe altyazılı bir durum olur :)
İran'a saki alarak ne kadar kaliteli dizi olduğunu gösteriyor İran'a nasıl bir oyuncuyumus ki diziye almışlar anca destere izlemesi ve ovmesi için yapılan ucuz hareketler aynı beren saatin donunu analar ve anlarda kullanmak gibi

avrupa dışında nerede yansıtabiliyorlar objektif şekilde :D
zaten malzeme bol 16 bölümde bitecekse çok iyi bir iş çıkabilir iran ve rusyayla savaşıyorlar, berke hanın özel hayatı var bir de islamı seçiyor berke han devletin dinin değiştiriyor falan :D @destere
moğollar dönemiyle alakalıysa zaten harika olacaktır marco polo dan talimliyiz @sokak sanati nıda çağırayım marcodaşım benim :))

İran'a saki alarak ne kadar kaliteli dizi olduğunu gösteriyor İran'a nasıl bir oyuncuyumus ki diziye almışlar anca destere izlemesi ve ovmesi için yapılan ucuz hareketler aynı beren saatin donunu analar ve anlarda kullanmak gibi
oyunculuğu önemli değil görsel eksikliği irina hanımefendiyle tamamlayacaklarmış birazda ticari yaklaşıyorlar konuya şimdi irina yı transfer etmeselerdi @xemrexxx konuyu açarmıydı açmazdı bizde bakılacak bir resim bulamazdık konuda :) demekki irina transferi harika olmuş :)

ozamanlar sovyet yoktu çarlık rusyası bile yoktu moğol ve türk devleti altın ordaya bağlı bir sancak gibi bişeydi rusya
eski çağlarla alakalı konu olunca zaten sansürleyecek bişey bulamazlar, bizim siyasetçilerin muhteşeme müdahale etmeye kalkışmasını hatırlıyoruz da aynı durum rusyada yaşanmayacaktır putin bizden daha demokrat :))

moğollar dönemiyle alakalıysa zaten harika olacaktır marco polo dan talimliyiz @sokak sanati nıda çağırayım marcodaşım benim :))

oyunculuğu önemli değil görsel eksikliği irina hanımefendiyle tamamlayacaklarmış birazda ticari yaklaşıyorlar konuya şimdi irina yı transfer etmeselerdi @xemrexxx konuyu açarmıydı açmazdı bizde bakılacak bir resim bulamazdık konuda :) demekki irina transferi harika olmuş :)
beyazsoy ne demiş orada iran demiş saki demiş sanırım pompy ile çok takılıyor :)

irina şayk a irana saki demiş olsun ben anladım :)) pompy den dolayı talimliyiz :)

aynı harika görüntüler burdada oluşursa iki diziyi aralıklarla izleyelim ceryanda kalırız :))
şimdi o dönemi anlatan dizilere bakıyorum başrol marco polo bizdekinde başrol ertuğrul bir de buna bakıyorum başrol irina bildiğin kalitede tur bindirir bu dizi diğerlerine:)

şimdi o dönemi anlatan dizilere bakıyorum başrol marco polo bizdekinde başrol ertuğrul bir de buna bakıyorum başrol irina bildiğin kalitede tur bindirir bu dizi diğerlerine:)
ama marco poloda çıkan civcivlerden haberin yok sanırım marco sadece isim olarak geçiyor asıl ortamı şenlendiren karakterler dizinin tadı tuzu :))

Ya git google izle en azından vakit kaybı olmaz