İrina Shayk'lı Moğol Dizisi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
150,039
Puanı
1,061
Son yıllarda artan dönem dizisi trendine Ruslar da kaygısız kalmadı.

Rus devlet televizyonu Channel 1'de 2017'de yayınlanması planlanan dizi 16 bölüm sürecek. Şu ana kadar 6 milyon euro harcanan dizinin çekimleri 2016 sonbaharında yapılacak.

Dizi adını son transferiyle şimdiden duyurmayı başardı; ünlü model İrina Shayk dizinin kadrosuna katıldı. Dizide ayrıca Chulpan Khamatova, Renata Litvinova, Marat Bashar, Fyodor Bondarchuk, Arthur Smoljaninov, Elizabeth Boyar, Maria Mironova Irina Pegova ve Evgeny Tsyganov gibi Rusya'da ünlü olan oyuncular bulunuyor. Rusya'daki Voice yarışmasının birincisi Dina Garipova da dizinin kadrosunda.

Dizi 13. yüzyılın Altın Orda Devleti'nde geçiyor. Cengiz Han'ın torunu olan Berke Han dönemini anlatacak dizide Ruslarla ve İranlılarla savaşlar işlenecek.
25957.jpg

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @OzaN @cevaa @Maskeli Fedai @EFE UYSAL @HarzeM @Billy Kane @vadikızı @cookies @Almila @Harunnn60 @Aserat

Bakalım aksiyon sahneleri bizim kadar iyi olacak mi. Pek sanmam ama neyse hadi bakalim

inshallah türkiyede yayınlanır veyahut altyazısı çıkar ama altyazılıda izlenmez be rusça çok iğrenç bi dil bazen rusça dublaj üzerine altyazılı film izliyorum sinirim bozuluyor

irina shayk ın yanında bir sürü rus cıbır var :A @destere
rus tarihi filmleri harika olur birde irina var birde diğer rus kadınlarını tahmin ediyorum onlarda boş değildir:) .. çok eskiden bir rus filmi izlemiştim goril yavrusu gibi bir vatandaş daha 15 inde güzeller güzeli bir kızı karda kovalıyordu o sahnenin sonunu anlatmayayım belki izlersiniz bir ara :))

@sürgünüm @Tolstoyevski ve @beyazsoy u etiketledinizmi haberleri olsun ?

inshallah türkiyede yayınlanır veyahut altyazısı çıkar ama altyazılıda izlenmez be rusça çok iğrenç bi dil bazen rusça dublaj üzerine altyazılı film izliyorum sinirim bozuluyor
önce ingilizce altyazı çıkıyor sonra türkçeye çeviriyorlar , ingilizce altyazının üstüne türkçe altyazılı bir durum olur :)

rus tarihi filmleri harika olur birde irina var birde diğer rus kadınlarını tahmin ediyorum onlarda boş değildir:) .. çok eskiden bir rus filmi izlemiştim goril yavrusu gibi bir vatandaş daha 15 inde güzeller güzeli bir kızı karda kovalıyordu o sahnenin sonunu anlatmayayım belki izlersiniz bir ara :))

önce ingilizce altyazı çıkıyor sonra türkçeye çeviriyorlar , ingilizce altyazının üstüne türkçe altyazılı bir durum olur :)
Nasıl ikna ettiler acaba? :D Umarım sıkıcı bir şey olmaz. :D

Ya bırak bu işleri, boş zamanlarında Rustavi 2 izleyip Rus filmleri hakkında çok bilmiş gibi konuşma. :)) Hepsi çöp Ruslar dizi-film yapmaktan ne anlar. Dizi ve film özgür bir ülkede yapılır her şeyden önce. :)

dediğimi anlamadın sanırım rusça dublaj oluyor bazen filmler kaçak izlediğimiz için onun üzerinede türkçe altyazı ekliyorlarlar çok kıcık duruyor bide bütün karakterleri tek kişi seslendirildiği bile oluyor

Ya bırak bu işleri, boş zamanlarında Rustavi 2 izleyip Rus filmleri hakkında çok bilmiş gibi konuşma. :)) Hepsi çöp Ruslar dizi-film yapmaktan ne anlar. Dizi ve film özgür bir ülkede yapılır her şeyden önce. :)
aynen ruslar çekemez dizi film gerçekten çok iğrenç oluyor

dizi değil bahsettiğim filmdi ve toplasan 3 film anca seyretmişimdir rus yapımı :) yani uzmanı değilim ama o adam o kızı kovalıyordu o sahne güzeldi aklımda hala taze duruyor :) (sonunu söylemem )

dediğimi anlamadın sanırım rusça dublaj oluyor bazen filmler kaçak izlediğimiz için onun üzerinede türkçe altyazı ekliyorlarlar çok kıcık duruyor bide bütün karakterleri tek kişi seslendirildiği bile oluyor

senin dediğin azeri yapımları onlarda öyle filmin üstüne azerice dublaj ve onuda genelde iki kişi bir kadın bir erkek seslendirir berbattır ruslarda öyle bişeye rastlamadım :)

@destere nin istediği tarzda özgürlük var rusyada :)))
aynen doğallık özgürlük herşey var @sürgünüm sanırım eski dönem rusyasından bahsediyor şimdiki rusya bizim memleketten 10 kat daha özgürdür en azından gazete tv basıp kapatmıyorlar :)

İran'lılar çok güzel film yapıyorlar ama onlarda da @destere'lik sahneler olmuyor. Yönetmenler daha özgür bir dünya da yaşıyor olsalardı eminim çok daha güzel işler ortaya çıkarırlardı. :)

senin dediğin azeri yapımları onlarda öyle filmin üstüne azerice dublaj ve onuda genelde iki kişi bir kadın bir erkek seslendirir berbattır ruslarda öyle bişeye rastlamadım :)

aynen doğallık özgürlük herşey var @sürgünüm sanırım eski dönem rusyasından bahsediyor şimdiki rusya bizim memleketten 10 kat daha özgürdür en azından gazete tv basıp kapatmıyorlar :)
game of thrones u sansürsüz yayılıyorlar galiba daha nolsun biz o seviyeye gelene ka 50 yıl gerekli :)

yok sen genelde bi kaç yere takılı kalıyosundur ondandır internet aleminde kaçak göçek ne iş varsa rusların elindedir

İran'lılar çok güzel film yapıyorlar ama onlarda da @destere'lik sahneler olmuyor. Yönetmenler daha özgür bir dünya da yaşıyor olsalardı eminim çok daha güzel işler ortaya çıkarırlardı. :)
iranlıların nerdeyse tüm filmlerini izledim harikadır benlik sahneler olmasada kalitelidir hem film etkinliklerinde yorumluyorduk haksızlık ediyorsun :))

yok sen genelde bi kaç yere takılı kalıyosundur ondandır internet aleminde kaçak göçek ne iş varsa rusların elindedir
olabilir benim dediğim zaten internet alemi değildi normal azeri kanallarını söylüyordum :)

evet iranlılar film olarak bizden iyi durumdalar bence vampir filmi bile çekmişler geçenlerde izlemiştim bayada güzeldi biraz festival filmi havasında olmuştu