İntikam'mı,20 Dakika'mı?

İntikam'mı,20 Dakika'mı?

• Kullanılan toplam oy
    13
İkisini de izlemeyeceğim ama illa ki izlersem 20 Dakika olur herhalde.İntikamda denk gelirsem izlerim :)

Arkadaşlar Bir Şey Soracağım 2 Si Farklı Gün Konuyu Açan Kişi 2 Kişinin de İzleyeceğini Düşünmemiş Mi ?

yakup09 benim açtığım konular fanı olduğum kişiye ait buda çok normal allaha şükürler olsun ki biyolojik yaşımda beyin yaşımda belli olgunluğa erişmiş senin gibi basit muhabbetlere girmiyorum sana kitap okumayı tavsiye ediyorum kelime darcığın genişler :) her seferinde bu onu ezer o bunu tokatlar demezsin

yakup09 benim açtığım konular fanı olduğum kişiye ait buda çok normal allaha şükürler olsun ki biyolojik yaşımda beyin yaşımda belli olgunluğa erişmiş senin gibi basit muhabbetlere girmiyorum sana kitap okumayı tavsiye ediyorum kelime darcığın genişler :) her seferinde bu onu ezer o bunu tokatlar demezsin

sen lisede koridorlarda oylee gezerken, ben univ'de tum bilim , sosyoloji , psikoloji vs. Kitaplarini hatmetmistim..sen benim bilgi birikimime eriste allahtan baska bisey isteme..istesem buraya asiri fazlalikta bulunan terim kavramlarli cumleler yazarim( ilk kayit haftalarimda hep oyle yapiyodum zaten) ama bu forumun genel peofilini bildigim icin( bi kac kisi haric) onlara su alayli cumlelerim cok bile.. Cunku kapasiteye gore yaziyorum..cok sukur ergen triplerino gecipte , goze carpan bi cumle yapisiyla parliyim sekillerinde degilim, ortamin sekline ve atmosferine gore ilerliyorum. Sana da tavsiye ederim dogalligi , asiri yapmaciklik pek avam artik.. Bu arda basit muhabbet olayina deginmissin ama en azindan senin gibi sadece tugba yorumlari yazan birisiyle yorumlasmak yerine, her konuda az bilgisi olsada gozu baska seyleri goren kisilerle yorumlasmayi tercih ederim..