İntikam'dan Yeni Kareler

Wow Wow Afişler Feln Muhteşem Olmuşş Sözler Zaten Harika Vede Çekimden Sahneler Çok Heyecan Verici Ocak Gelsin Artık Çok Sabırsızım Beren Yine Ortalığı Fena Karıştıracak ,Rating Konusunda Ezip Geçecek

süper olmuş
şahika denen kadın rolünü sözleri kadar iddaalı oynarsa bu diziyi kimse tutamaz

süper olmuş
şahika denen kadın rolünü sözleri kadar iddaalı oynarsa bu diziyi kimse tutamaz

dream e kızıyoruz ama dream olmasa berenin muhteşem resimlerine zor ulaşırız
)

bundan sonra dream e laf yok arasıra tubayı bile övebilirim yeterki beren resimlerini koysun foruma
)

dream e kızıyoruz ama dream olmasa berenin muhteşem resimlerine zor ulaşırız
)

bundan sonra dream e laf yok arasıra tubayı bile övebilirim yeterki beren resimlerini koysun foruma
)

ne gerek var o olmasa bişr vadici dalga geçmek için açar güleriz
en olmadı revan ya furkan açar en kötü ihtimal ben açarım sonra beyazsoy fotoşoklar resimleri orjinali bu diye açar

ne gerek var o olmasa bişr vadici dalga geçmek için açar güleriz
en olmadı revan ya furkan açar en kötü ihtimal ben açarım sonra beyazsoy fotoşoklar resimleri orjinali bu diye açar

olsun beren için herşeye katlanırım ayda bir tubayı övsem sorun olmaz sanırım
)

@xemrexxx Emre Jack'in babası ilk bölümlerde mi ölmüştü? Ölen sanırım babası?

bazı dizilerde bazı sahneler çok önceden çekiliyor tanıtım amaçlı

biü başlamad izlediğim bazı fragmanlar hala yayınlanmadı

Öylede olabilir...Ama babasının öyle pek bi rolu yoktu..Baba erkenden ölüp bar borclarla filan Jack'e kalıyordu.

Resimdeki adam tanıdık mı?

- - - Ekleme - - -

ilk bölümler sayılmaz diyer hatırlıyorum
İlk bölüm derken olsun 2. yada 3 ben cok oynadiğini sanmıyorum...

Her ne kadar Beren'i sevmesemde fanlarına saygım var bende Tuba'nın dizisini merakla bekliyorum her yeni haber ve resimde mutlu oluyorum o yüzden ortak heycanlar yaşadığımız için sizi anlıyorum görür görmez ekliyorum
Ben açmasamda açan mutlaka olur ama kabul edin bu konularda hızlıyım

İnanmıyorum fotolar muhteşem görünüyor.

Çok kaliteli çekmişler, ışık harika. Hiç Türk dizisi gibi değil çekim bile Amerikalı dizilere benzemiş. Muhteşem!

resimler için teşekürler dream, tüm beren resimleri sanat eseri değerinde bir bakan bin defa daha bakmak istiyor
)

iyi etmişler millet de merak uyansın biraz öle az göstermeyle insanlar izlemez