İntikam'dan Yeni Kareler

destere kardeş nacizane bu cevap sana
kardeş bir deyim var mutlaka bılırsın fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olmak diye işte tam bu senın çözümlemelerine cuk oturuyor
arkadaş bir diziyi 10 dakıka seyredıp vadi hakkınd a yalan yanlış yorumlar yapıyorsun .bu oldu mu şimdi .inan berenın hıcbır dizisini seyretmedım ben bu kız hakkında ne menfı nede müsbet yorum yapabılırım.ama konu vadı olunca bılgıyede pek gerek yok galıba .ortalarından seyrettıgın dızıyı kolayca yerden yere vurabılıyorsun.herhalde hayatta herşey dizide gösterıldıgı gıbı kolay deıl .onlar bır kurgu ıcınde gercek olaylarla harmanlanarak bizlere ulaştırılıyor.valla türkıyenın sorunlarını vadı harıç hıcbır dizi bırak anlatmayı anlatmaya cesaret edemedı herşeyi göze alıp dokunulmayan konulara dokunarak bır ılke ımza atmıştır .sen bılıyor musun show tv de nerdeyse 3,5 4 ay gıbı bır ara verıldı herkes show un para sıkıntısından kaynaklandıgını yazdı çızdı .ben başka sebebde olduğunu bu reklam işi yapan yigit şardandan duydum o zamanlar hülya avşarın turkmax de bır programına katılmıştı aynen şöyle dedi bız reklam verenlere bazı dızılere reklam vermemelerı konusunda cıddı baskı yapıyoruz dedı .hemde bu dızıler reytınglerde en üstte olan bır dızı ıcın demişti ez cümle bu memlekette dokunulmayan konulara dokunmanında bır bedeli vardı bunuda vadı ödedi reklamcıların kara propagandasıyla .he bunun sonucunda ne oldu aşkı memnuya yolu açtılar.aç reytingleri incele o zaman kadar kim birinci kim ikinci görürsün.işte bedel budur birinçiliği suni carpıtmalarla aldınız 3 4 sene sürdürdünüz.isteksiz sevişmeden beren diye kahraman yarattılar.sizde buna inandınız.hayırlısı olsun ama o dönemler bıttı ak kara yakında sinemalarda herkes görecek

konuya tarafsız bakış açısıyla giriş yapıp çok traflı bir yorumla final yapmışsın

ben vadinin daha önceki bir çok bölümünede baktım son 10 dakika dediğim sadece bir örnekti inandırıcılıktan uyzak sahneleri görmek için 10 dakika yeterli dedim ..

onun haricinde epey bir bilgim var emin olabilirsin ..

vadi olsun başka diziler olsun belli bir süre iyi gider sonra düşer vadinin aşk-ı memnuya kaybetmesini değişik provokasyonlara bağlamak yanlış o zaman kanalD patronu ile başbakanın çekişmesinin AGB nin kaldırılmasına yol açtığınıda kabul etmen lazım o da bir senaryo ..

aşk-ı memnu seyir açıdan entrikalarının bol olması açısından tam bir seyir keyfi veriyordu bunun vadinin batalanmasıyla alakası yok vadi ömrünü bitirmişti her dizi gibi aşk-ı memnu darbeyi vurdu çünkü seyirci her zaman değişik bişeyler seyretmek ister bir de aşk-ı memnudaki senaryo kalitesine berenin mükemmel oyunculuğu eklenince vadi çaresiz kaldı..

ikincisi vadinin o dönem düşmesini eğer müdahale olarak görüyorsan bu dönem atv de yükselmesinide reytinglere müdahale olarak görmen lazım vadi o dönem ikidarın istemediği istikametteydi o yüzden kasten düşürüldüyse reytingi şimdide tam iktidarın istediği ist,kamete hatta başbakanın politikalarıylada birebir örtüşen senaryolara sahip son dönemki suriye macerası gibi ve demekki şu anda vadinin aldığı oranlarda şişirme oranlar bu çıkıyor ortaya ..

şimdi konu intiklakm yorum konusu vadiyi konuya getirerek seviye düşürmeyiniz

kardeş show dekı bölümlerde ne anlatıyordu bılıyor musun ergenekon sürecini. dıyorsun kı show tv deyken başbakanla tersdı .hayır asla seyredenler ıyı bılır ıskender tıplemesı velı küçüğü palaska zafer tıplemesi muzaffer tekını anlatıyordu özellıkle bu ıkı ınsanı memleketı nasıl ucuruma sürükledıgını vatana nasıl ıhanet ıcınde olduklarını anlattı.daha cok var rahıp santora cınayetı anayasa mahkemesı baskınını hepsını gösterdi şimdi sana sorarım bu ınsanlar şimdi nerde hepsı sılıvrıde pekı bu konuları kım ekrana taşıdı kvp pekı bu ınsanlar hangı hukumet zamanında yakalandı bugünkü hükümet.şimdi sana sorarım butun bu gelışmeler hamgi kanalda yayınlandı show tv .hanı shov zamanında başbakanla terstı kvp. kusura bakma demın dedıgımı sımdıde tekrar edecem bılgı sahıbı olmadan fıkır sahıbısın .basmakalıp ezerberletılmış iftıralar yumagında debelenıp duruyorsun .kvp herzaman eskı düzenin getırıdğı ve bızlere dayattıgı statükocu düzene karşı olmuştur .kusura bakma daha cok yazacaktım ama ısten cıkmam lazım gece vadı bıtımınde görüsürüz inşaallaah .senle tartışmak büyük zevk ufkumuz açılıyor

kardeş show dekı bölümlerde ne anlatıyordu bılıyor musun ergenekon sürecini. dıyorsun kı show tv deyken başbakanla tersdı .hayır asla seyredenler ıyı bılır ıskender tıplemesı velı küçüğü palaska zafer tıplemesi muzaffer tekını anlatıyordu özellıkle bu ıkı ınsanı memleketı nasıl ucuruma sürükledıgını vatana nasıl ıhanet ıcınde olduklarını anlattı.daha cok var rahıp santora cınayetı anayasa mahkemesı baskınını hepsını gösterdi şimdi sana sorarım bu ınsanlar şimdi nerde hepsı sılıvrıde pekı bu konuları kım ekrana taşıdı kvp pekı bu ınsanlar hangı hukumet zamanında yakalandı bugünkü hükümet.şimdi sana sorarım butun bu gelışmeler hamgi kanalda yayınlandı show tv .hanı shov zamanında başbakanla terstı kvp. kusura bakma demın dedıgımı sımdıde tekrar edecem bılgı sahıbı olmadan fıkır sahıbısın .basmakalıp ezerberletılmış iftıralar yumagında debelenıp duruyorsun .kvp herzaman eskı düzenin getırıdğı ve bızlere dayattıgı statükocu düzene karşı olmuştur .

guvene bılecegınız tek insan nolan dir
)))) hawww bu sözleri yazanlar diziyi ızlememıs yada bu afısler cakma
))))

Noldu @beyazsoy Revenge manyağı mı oldun
Nolan dizinin NR1'i

- - - Ekleme - - -

Nejat'tan nasıl bir Jack cıkar bilemem ama cocuk roller hemen hemen aralarinda 2 yaş var gibi buyuklukleri arasında(BEREN ve Nejat) baya fark var gibi biraz genç işi giyindirilip ordan ayar çekecekler heralde Nejat için...Ocak gelse bi an önce

sorma dizi bir sardı
)) amanda nolana güvenmiyor mu ee böyle bir sözü nasıl konuşuyor. birde kurtlarla dalga geçiyorlar
)))

sözler bu kez saçma olmamış çünkü ünlü düşünürlerin soLerini biraz eğip bukmusler
)))

hayatımızı secimlerimiz belırler sözü nıchenin

İnsan ruhunu yaptığı seçimler belirler sözünden alınma
))))

Afisler ve sözler dikkat çekici

o zamanlar başbakanla ters değil düzse ve reytingleri buna rağmen düşük geliyorsa başbakan agb yi ortadan kaldırarak kendisinin hoşuna giden vadiyi yükseltmiştir yani aynı kapıya çıkar polatın reytinglerini şişiren ölçüm şirketleri şu anda daha makbul demekki??

- - - Ekleme - - -

Gell berencik gell😀dEzilmeye gel😀d

gelse kaçacak yer ararsınız şimdi konuşması kolay
)

- - - Ekleme - - -

resimler muhteşem

vadinin özetini geçemez

Polatin boyu ilk pis yedilinin ozetini gecsinde...

cümleye bak ya bi de ben üni öğrencisiyim demez mi
bunu benim 5 yaşında ki kardeşim bile söylemez
cümleye bak ya

beren in boyu alev alev i geçmeye yetmez o zaman