İntikam'da Muhteşem Sezon Finali

O sahneyi daha önce izlemistim @xemrexxx sayesinde @RevaN sezon finalinde Beren kendini asacak :D

Heh iste bak Heyecan ve Aksiyon temasi dedin mi 'Kacis' gibi olmasi gerek :D @yakup09
Uçağa binme sahnesinde aslında her müzik kullanılabilir. @yakup09 o müzikte çok iyi. Ama orada sadece uçağa doğru yürüyecekler. Ekstra bir heyecan yok yani. :)

Neyse, pompy`leşmeyeyim. :F

Berenin baltayla bir dövüşü var diye hatırlıyorum paylaştığı videoda :D O iyi bir iş çıkaracaktır eminim,birde güzel bir şekilde çekilirse o sahne çok konuşulur :D

intikam bana göre iyi bir uyarlama olamadı revenge severek izlediğim bir dizi iken intikam bende hayal kırıklığı yarattı senaristi sadece selen karakterinin konusunu diziye uyarlarken beğendim onun dışında senaristin kalemi zayıf yeni sezona yeni bir senaristle başlamalı dizi

intikam bana göre iyi bir uyarlama olamadı revenge severek izlediğim bir dizi iken intikam bende hayal kırıklığı yarattı senaristi sadece selen karakterinin konusunu diziye uyarlarken beğendim onun dışında senaristin kalemi zayıf yeni sezona yeni bir senaristle başlamalı dizi

Yalnız diziyi tek bir kişi yazmıyor, 3-4 senarist birden yazıyor. :)

İntikam'a bir süre baktım, fakat sonradan beni sıkmaya başladı. O yüzden de bıraktım. Ama Kanal D'nin hatrına Sezon Finali'ne bakacağım. Yeni Sezonda ise bakmam büyük olasılıkla. Çünkü FOX'un yeni sezonunda Perşembe günü dolu olacak :D

Çok şükür finali uçakla yapıcaklar :oley: Çok korkuyordum araba kazasına uyarlıcaklar diye.Keşke İntikamın olayıda Uçak kazası olsaydı banka hortumlama olacağina:( Neyse diyelim ve finali 4 gözle bekleyelim.Heycanlandım laaaaa!!!!!!!!!

Çok şükür finali uçakla yapıcaklar :oley: Çok korkuyordum araba kazasına uyarlıcaklar diye.Keşke İntikamın olayıda Uçak kazası olsaydı banka hortumlama olacağina:( Neyse diyelim ve finali 4 gözle bekleyelim.Heycanlandım laaaaa!!!!!!!!!
o uçak inşaallah senn eve düşer :F

Açıkcası İntikam gittikçe güzelleşti. Eski bölümlere bakıyorum da ilk 3 bölüm fazlasıyla sıkıcıymış. 4. bölümde açıldı, 5. bölümde güzelleşti. Ondan sonra iyi gitti. Asıl etkisini ise 10. bölümde kazandı ve hala da o etki her bölüm daha da güzelleşiyor. :)

o uçak inşaallah senn eve düşer :F
İlluminatiyle alakam yok :F

- - - Ekleme - - -

Açıkcası İntikam gittikçe güzelleşti. Eski bölümlere bakıyorum da ilk 3 bölüm fazlasıyla sıkıcıymış. 4. bölümde açıldı, 5. bölümde güzelleşti. Ondan sonra iyi gitti. Asıl etkisini ise 10. bölümde kazandı ve hala da o etki her bölüm daha da güzelleşiyor. :)

Sen Revenge mi izlemeye başladın hacı :X

İlluminatiyle alakam yok :F

- - - Ekleme - - -

Sen Revenge mi izlemeye başladın hacı :X

Eski bölümlerine hızlıca bakmışlığım var. Geleceklere bakmıyorum sürpriz olsun diye. Bi Sezon Finalinin 2 sahnesine baktım. :D

Revenge çok sıkıcı. İntikam çok iyi. İlk defa bir uyarlama orjinalinden daha iyi bence. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy