Bir kez o rakamı aldı diye o baraja inmiş olmuyor genel itibari ile. Yanlış bilgilendirme olmasın.
- - - Ekleme - - -
Ab'de gün 1. Gün değiştircek öyle mi ?
ne yanlış bilgilendirmesi 5.5 ve 6 aldı son 2 hafta artık yükselmesi çok zor
Bir kez o rakamı aldı diye o baraja inmiş olmuyor genel itibari ile. Yanlış bilgilendirme olmasın.
- - - Ekleme - - -
Vadi haftaya süper bir bölümle gelirse intikam düşerBir kez o rakamı aldı diye o baraja inmiş olmuyor genel itibari ile. Yanlış bilgilendirme olmasın.
- - - Ekleme - - -
Ne bekleniyordu ki @xemrexxx ?
Anladım tamamleylanın evden düşme sahnesi basitleştirlmişti bizde
adil orjinalinde terör işlerinden hüküm giymişti bizde banka hortumlama dediler falan filna olaylaarı basitleştirdilerama galiba sezon finali birerbir gidecek
Revenge`nin 1. Sezon Finalini izlediğim gece Rüyamda o sahneyi görmüştüm. Aynen bu şarkısı eşliğinde. Eğer bu şarkıyla çekilirse o sahne rüyam gerçek olacak:
Rüyamda dizinin bu müziğiyle biniyorlardı uçağa.
@Forumdash @xemrexxx @dizi kolik @yakup09 @Reytinger
Cidden onun gibi konuştum ama ne yapayım uykumda gördüm o sahneyi.
Şahika ve Leyla`nın bindiği uçak düşecek.Intikam'in sezon finaline cok dikkat cekildi son zamanlarda. Anlasilan heyecanli bir sezon finali olacak. Ucak sahnesinde ne olacak @xemrexxx benim ucaklara karsi bir sempatim var cekici geldi o sahne
Bu arada Hesaplasma sarkisi cok sakin.. hesaplasma dedin mi biraz aksiyon dolu bir tema zannettim
Şahika ve Leyla`nın bindiği uçak düşecek.
Ooooooovvvvviyiymis
Intikam'in sezon finaline cok dikkat cekildi son zamanlarda. Anlasilan heyecanli bir sezon finali olacak. Ucak sahnesinde ne olacak @xemrexxx benim ucaklara karsi bir sempatim var cekici geldi o sahne
Bu arada Hesaplasma sarkisi cok sakin.. hesaplasma dedin mi biraz aksiyon dolu bir tema zannettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?