İntikam'da Muhteşem Sezon Finali

Bir kez o rakamı aldı diye o baraja inmiş olmuyor genel itibari ile. Yanlış bilgilendirme olmasın.

- - - Ekleme - - -

Ab'de gün 1. Gün değiştircek öyle mi ?

ne yanlış bilgilendirmesi 5.5 ve 6 aldı son 2 hafta artık yükselmesi çok zor

Ekip şahane
Sezon finalide şahane olacak
Çok az bir zaman kaldı

Vaaay.. Muhteşem. Zaten her bölümü ayrı bir muhteşem Sezon Finalinde iyice tavan yapar heyecan.

leylanın evden düşme sahnesi basitleştirlmişti bizde
adil orjinalinde terör işlerinden hüküm giymişti bizde banka hortumlama dediler falan filna olaylaarı basitleştirdilerama galiba sezon finali birerbir gidecek
Anladım tamam

Sezon finalinde neler olacak acaba? Şahika neden havalimanında? Didem Uzel'in 20. bölümde yeniden belirmesiyle ve sezon finali partisinde yer almasıyla onunla ilgilide mutlaka bir şeyler olacak? Merakla bekliyoruz.

Revenge`nin 1. Sezon Finalini izlediğim gece Rüyamda o sahneyi görmüştüm. Aynen bu şarkısı eşliğinde. Eğer bu şarkıyla çekilirse o sahne rüyam gerçek olacak:

Rüyamda dizinin bu müziğiyle biniyorlardı uçağa.

@Forumdash @xemrexxx @dizi kolik @yakup09 @Reytinger

Moderatörün son düzenlenenleri:

Enteresan. :GDG:

Bu arada dikkat ettim de bu müzik bayadır çalmıyor dizide. Sadece bu değil artık pek çok müziğin etkisi azaldı dizide. Neden acaba? 😕

@RevaN da pompy etkileri😱😱😱😱😱😱

Intikam'in sezon finaline cok dikkat cekildi son zamanlarda. Anlasilan heyecanli bir sezon finali olacak. Ucak sahnesinde ne olacak @xemrexxx benim ucaklara karsi bir sempatim var cekici geldi o sahne

Bu arada Hesaplasma sarkisi cok sakin.. hesaplasma dedin mi biraz aksiyon dolu bir tema zannettim

Şahika ve Leyla`nın bindiği uçak düşecek.

YouTube
burdaki daha heycanlı

O sahneyi daha önce izlemistim @xemrexxx sayesinde @RevaN sezon finalinde Beren kendini asacak

Heh iste bak Heyecan ve Aksiyon temasi dedin mi 'Kacis' gibi olmasi gerek
@yakup09