İntikam'da Muhteşem Sezon Finali

Bir kez o rakamı aldı diye o baraja inmiş olmuyor genel itibari ile. Yanlış bilgilendirme olmasın.

- - - Ekleme - - -

Ab'de gün 1. Gün değiştircek öyle mi ? :kiki:

ne yanlış bilgilendirmesi 5.5 ve 6 aldı son 2 hafta artık yükselmesi çok zor :D

Vaaay.. Muhteşem. Zaten her bölümü ayrı bir muhteşem Sezon Finalinde iyice tavan yapar heyecan. :)

Sezon finalinde neler olacak acaba? Şahika neden havalimanında? Didem Uzel'in 20. bölümde yeniden belirmesiyle ve sezon finali partisinde yer almasıyla onunla ilgilide mutlaka bir şeyler olacak? Merakla bekliyoruz. :)

Revenge`nin 1. Sezon Finalini izlediğim gece Rüyamda o sahneyi görmüştüm. Aynen bu şarkısı eşliğinde. Eğer bu şarkıyla çekilirse o sahne rüyam gerçek olacak:

Rüyamda dizinin bu müziğiyle biniyorlardı uçağa. :D

@Forumdash @xemrexxx @dizi kolik @yakup09 @Reytinger

Moderatörün son düzenlenenleri:
Revenge`nin 1. Sezon Finalini izlediğim gece Rüyamda o sahneyi görmüştüm. Aynen bu şarkısı eşliğinde. Eğer bu şarkıyla çekilirse o sahne rüyam gerçek olacak:

Rüyamda dizinin bu müziğiyle biniyorlardı uçağa. :D

@Forumdash @xemrexxx @dizi kolik @yakup09 @Reytinger

Enteresan. :GDG:

Bu arada dikkat ettim de bu müzik bayadır çalmıyor dizide. Sadece bu değil artık pek çok müziğin etkisi azaldı dizide. Neden acaba? 😕

Intikam'in sezon finaline cok dikkat cekildi son zamanlarda. Anlasilan heyecanli bir sezon finali olacak. Ucak sahnesinde ne olacak @xemrexxx benim ucaklara karsi bir sempatim var cekici geldi o sahne :D

Bu arada Hesaplasma sarkisi cok sakin.. hesaplasma dedin mi biraz aksiyon dolu bir tema zannettim :T

Intikam'in sezon finaline cok dikkat cekildi son zamanlarda. Anlasilan heyecanli bir sezon finali olacak. Ucak sahnesinde ne olacak @xemrexxx benim ucaklara karsi bir sempatim var cekici geldi o sahne :D

Bu arada Hesaplasma sarkisi cok sakin.. hesaplasma dedin mi biraz aksiyon dolu bir tema zannettim :T
Şahika ve Leyla`nın bindiği uçak düşecek. :)

YouTube
burdaki daha heycanlı :d

O sahneyi daha önce izlemistim @xemrexxx sayesinde @RevaN sezon finalinde Beren kendini asacak :D

Heh iste bak Heyecan ve Aksiyon temasi dedin mi 'Kacis' gibi olmasi gerek :D @yakup09