İntikam'da Bir Değişiklik Daha !

Kaç ay oldu hala bazıları anlayamadı . Dizi ekibi zaten dizi için "Hikaye bizim" demiyolar. UYARLAMA diyolar zaten . Çok abartıyosunuz bence.

Hikayenin uyarlama olduğunu söylemek zorundaydılar zaten,her şeyiyle REVENGE'nin çakması,bari afişi değiştirin,her zaman söylerim bizim dizilerimizin süresi max 60 dakikaya düşmedikçe kalite aramamalıyız

Senarisitlerin değişmesi iyi bir fikir mi bilmiyorum, Yiğit Özşener'de ki gibi yadırganmaz umarım...

berkun oya çok tek düze yazıyodu, replikler daha en başından dediğim gibi dolu değildi. eğer bu tüm değişiklikler olumlu yarar gösterirse intikam büyük bi atılım yapar :)

İşte budur!Bu sezon geçtiğimiz sezondan çok çok daha iyi olacak.Senaryo akıcı olmasına rağmen replikler iyi değildi.Hayırlısı olsun..

yakında bereni de değiştirirler bir dizinin kimyasıyla bu kadar çok oynanırsa sonu iyi olmaz demek ki iyi gitmeyen bişeyler var ki yönetmeninden yazarına kadar büyük değişim ön görmüşler

Ben şahsen dizinin yeni senaristlerle birlikte daha da harektleneceğini düşünüyorum. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,651
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919