İntikam'da Büyük Yemin

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,536
Puanı
1,060
İntikam'da Yağmur,Arsoylar'a ait izlemediği kasetleri de izleyince bir gerçeğe ulaştı.
Haldun Arsoy telefonda daha görmediğimiz ama dizi için önemli olan ''ak saçlı'' ile konuşurken Altan'ı ortadan kaldırmasını istedi.
Tam bu noktada aynısını Yağmur'un babasına yaptıklarını itiraf etmesi Yağmur ve Hakan'ı derinden etkiledi.

Daha önce tam her şeyden vazgeçmek üzereyken Şahika'nın babasını tecavüzle suçlaması üzerine intikam oalyına geri dönen Yağmur bu sefer de babasının Haldun Arsoy tarafındanöldürüldüğünü öğrenince gene büyük bir hırsla intikama sarıldı.

Bakalım Yağmur bundan sonra neler yapacak...
diziye adil'in katili olarak girecek kişi önce yağmur2un tarafına geçecek sonra şahika'nın emri ile yağmur2u öldürmeye çalışacak.bu sırada adil in ilk karısı yani yağmur'un annesinin hafızası ile oynayarak onu bunca yıl kendine aşık ettiği ve yanında tuttuğu açığa çıkacak

Moderatörün son düzenlenenleri:
öyle desene adı gordon :D

- - - Ekleme - - -

yok valal bu haldun çok şanslı adama bişi olmuyor bi ileride bir deli teyze gelecek ona da yağmur engel olacak :(

:( neden ? Olsun.
O zaman rüzgara bi dayak yok mu, ben o nada sinir oluyorum :kiki: çünkü ağzını sürekli aynı şekilde büzüyor ve bunu bi bölümde en az 30 kere yapıyor buda canımı sıkıyor :kiki:

Yağmur bundan sonra artık hiç ama hiç kimseyi affetmeyecek dizide..

Yağmur bundan sonra artık hiç ama hiç kimseyi affetmeyecek dizide..

sen 2.sezonun 15. bölmünü bekle esas ondan sonra affetmeyecek :D

- - - Ekleme - - -

Söylemiş kadar oldun :kiki:

ben emreyede sinir oluyorum :kiki: kısaca berene yazanlara sinir oluyorum diyelim :kiki:
emre de bi kaç küçük sıyırıklarla kurtuldu hapishaneden, ona da iyi bi dayak şart :kiki:
o zaman 2.sezon kuduracaksın :F