berbat bi seçim
Star TV'de ekranlara gelen İbreti Ailem'de nasıldı sence? İbreti Ailem'i izlemişsindir diye düşünüyorum.
berbat bi seçim
bu intikam dizisine hep bir oyuncu katıldığında sayfa açılıyor....ya şu sayfaları tüm oyuncular katıldığında toplu olarak açsanız...
İnş Conrad rolunde olmaz diyecem ama adamın yaşina uygun bi rolde yok...Conrad rolune gelecek kesinBende sevmem bu adamı aslında...Rolune yakişacağini pek düşünemedim.Conrad olmaz bu adamdan.
Hee o olabilr bak...ama 2.sınıf rolunde oynıyacağini sanmam..2 sezonu birleştirip yazacaklar galiba...1 sezonluk oynasın cıksın gitsin barigordon olsun beyaz saçlı katil işte
Hee o olabilr bak...ama 2.sınıf rolunde oynıyacağini sanmam..2 sezonu birleştirip yazacaklar galiba...1 sezonluk oynasın cıksın gitsin bari
herhalde dizini süresi 2 katı olşduğu için flashback olayı abartılacak o zxman öçok rolü olur
Ocak ayında başlıca için 22 bölüm yaza kadar sıgdırırlar bence ....
Başlasa artık yau..İlk bölümü hiç dokunmasınlar ateş ve buz sahnesine...Süper bölümdü sezon finaline 3-4 bölüm kala orda bitmişti süperdi o balo sahneleri..O sahnlere dokunmazlarsa dizi AB'de 1.Totalde 10 reyting alır kesin ve kesin aha yazdım ya 😕
Onlar bana göre dedim....Doğru çıkarsa sen demiştin dersen kafikaydederim bakumarım ezell gibi suyunu öçıkarmazlar geçmi,şle bugünün
aynı etkinliklerin olması zpor türkiyede yer verrlerse etkileyicilik azalır
tahtaya vur bulamazsan destere kafasını uzatsın ona vur
Onlar bana göre dedim....Doğru çıkarsa sen demiştin dersen kafineydi adamın adı unuttum o senaryoyu yazacak adamdan cok şüphelıyım Son gibi ilk bölümler beğinilip sonra dip yaparmiş tövbe yarabbim 😱
şhhhitt @destere duymasın :W:W:Wtahtaya vur bulamazsan destere kafasını uzatsın ona vur
şhhhitt @destere duymasın :W:W:W
Bülent'le mi 😱 Abowwww havar havar yetişin my neighborso dizinin etkisinde kaldı bülentle faliyette rüyalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?