İntikam'a Bir Oyuncu Daha !

Kendisi uzun bir süre Kurtlar Vadisi Pusu da Yalcin Yildiz Karakterine can vermisti. Basarili bir oyuncu yani iyi bir transfer...

İnş Conrad rolunde olmaz diyecem ama adamın yaşina uygun bi rolde yok...Conrad rolune gelecek kesin :( Bende sevmem bu adamı aslında...Rolune yakişacağini pek düşünemedim.Conrad olmaz bu adamdan.

herhalde dizini süresi 2 katı olşduğu için flashback olayı abartılacak o zxman öçok rolü olur :D

Ocak ayında başlıca için 22 bölüm yaza kadar sıgdırırlar bence ....

Başlasa artık yau..İlk bölümü hiç dokunmasınlar ateş ve buz sahnesine...Süper bölümdü sezon finaline 3-4 bölüm kala orda bitmişti süperdi o balo sahneleri..O sahnlere dokunmazlarsa dizi AB'de 1.Totalde 10 reyting alır kesin ve kesin aha yazdım ya 😕

Ocak ayında başlıca için 22 bölüm yaza kadar sıgdırırlar bence ....

Başlasa artık yau..İlk bölümü hiç dokunmasınlar ateş ve buz sahnesine...Süper bölümdü sezon finaline 3-4 bölüm kala orda bitmişti süperdi o balo sahneleri..O sahnlere dokunmazlarsa dizi AB'de 1.Totalde 10 reyting alır kesin ve kesin aha yazdım ya 😕

kaydederim bak :D umarım ezell gibi suyunu öçıkarmazlar geçmi,şle bugünün :d
aynı etkinliklerin olması zpor türkiyede yer verrlerse etkileyicilik azalır

kaydederim bak :D umarım ezell gibi suyunu öçıkarmazlar geçmi,şle bugünün :d
aynı etkinliklerin olması zpor türkiyede yer verrlerse etkileyicilik azalır
Onlar bana göre dedim....Doğru çıkarsa sen demiştin dersen kafi :F:F neydi adamın adı unuttum o senaryoyu yazacak adamdan cok şüphelıyım Son gibi ilk bölümler beğinilip sonra dip yaparmiş tövbe yarabbim 😱