"İntikam" Tanıtım Fragmanları

copy paste yine
)) ama orijinali kadar hem iyi çekilmemes hemde oyunculuk o kadar iyi değil. sınıfta kaldı

- - - Ekleme - - -

birde demek herşey bire bir aynı olması zorunlu yok. ama saclar kıyafetleri nedense bire bir yapmışlar
))))

klasik polatsever davranışı eleştirmek için eleştiri yapılmış yine
)

korkunun ecele faydası yok ama, ne kadar sallarsanız sallayın bir tarafa düşecek son damla
))

yani beren destan yazmaya geliyor meyve veren ağaç taşlanır diyor ve vadici arkadaşlara beyazsoy nezdinde selam yolluyorum
)

En iyisi bu son çıkan tanıtım olmuş ama yinede bu dizide bir soğukluk var gibi kasvetli geldi bana

Son tanıtımı beğenmedim,çok sade olmuş,gereksiz sahnelerle gereksiz muzikler, ama dizi bomba oluck ondan eminim !

Çok basarili olmus yeni fragman..

fragmandaki olayların farklı sahnelerle desteklenişi ve gerilim dozunun dizide orantılı olarak yer alışı muhteşem

özellikle parti sırasında arkadaki olayların gelişim şekli dizinin her bölüm heyecanı doruğa çıkaracağına işaret, beren ise her zamanki muhteşem beren

Yalniz Sahika neden Yagmur'a "oglum nerede" diye sordu kötü bir sekilde onu anlamadim..

kardşimin dedğne göre o parti sahnesi 18.bölümün sahnesiymiş,ama ilk bölüm o partiyle bşlıckmış,yani sonu bşlangıcı oluck ,

ben orjinalini izlemediğim için tam haberim yok başlangıcı konusunda

ama xemrede aynı şeyi söylüyordu o gün sanırım o sahne başta yayınlanacak dediğin gibi ..

Bu da 7. Tanıtım fragmanı. Benden
Dizide Beren`in asıl ismi Derin, kullandığı isim ise Yağmur olacak

"intikam" Ocak'ta Kanal D'de!

Moderatörün son düzenlenenleri:
7.tanıtımda bir ara Fatmagülü gördüm sanki

Belli ki beren bu dizide bihter fatmagül arası gidip gelecek

yine harika bir fragman beren olağanüstü..

mert fıratta dizide çok sempatik bir karaktere imza atmış ..

- - - Ekleme - - -

yine harika bir fragman beren olağanüstü..

mert fıratta dizide çok sempatik bir karaktere imza atmış ..

Moderatörün son düzenlenenleri:
vıışşşhsüper mert fırat n vurulacağı sahne birebir revenge ile aynı olmu 6.fragmandan