ocakta asıl kabusu emily yaşayacaktır...zavallı kızın rolünü beren gibi kabiliyetsiz biri oynayacak...kim bilir ne suçu vardı kızın....
sizin çakma rambonun ve çakma rambo severlerin içi sızlayacaktır buna eminim
ocakta asıl kabusu emily yaşayacaktır...zavallı kızın rolünü beren gibi kabiliyetsiz biri oynayacak...kim bilir ne suçu vardı kızın....
beren yeteneğini milyonlareın önünde kantlamış biri oyuncu hızlı necati gibi abi torpili yok malesef[/QUOTE necati halk aarsından geldi ....beren gibi yarışmalardan fırlamadı ekrana...
yarışmaya halktan biri olarak katıldı yarışmada yeteneğini kanıtladı ve ünlü oldu
bizim rambo çakmada...sizin rambo olmayan karekter çakma değilmi....emily nin türkiye şubesi uyarlaması...bence sulh edelim...seyirci bu çakmaları çakmasın...sizin çakma rambonun ve çakma rambo severlerin içi sızlayacaktır buna eminim)
eminim ki öyledir....acaba hangi halktan katıldıda yarışmadan sonra karekteri bir anda değişti hayret...:jump2:yarışmaya halktan biri olarak katıldı yarışmada yeteneğini kanıtladı ve ünlü oldu
- - - Ekleme - - -
sen şimdi bombayı eline aldın tutuyon yani....vadi gibi çöp dizileri izleyenlerin bereni eleştirmeye hakkı yoktur
ben hızlı adamım adı üstüne bazen o kadar hızlı yazıyorumki...ben bile şaşırıyom bu işe...milyonda birde olsa hızlının da aşırı hızda hata olasılığı vardır...hızlı şu alıntı yapma işini beceremiyorsanız alıntı yapmayınkatlediyorsunuz mesajları şimdi alıntı yaptığın mesajı senmi yazdın emremi yazdı karışmış aynı hatayı biraz öncede emre yaptı)
ben hızlı adamım adı üstüne bazen o kadar hızlı yazıyorumki...ben bile şaşırıyom bu işe...milyonda birde olsa hızlının da aşırı hızda hata olasılığı vardır...
- - - Ekleme - - -
hakketende kendi kendime cevap vermişim ya.....bu beren adamı çıldırtır diyolardı doğruymuş demek....:frog:
berenin kardeşi yoksa anne babasının sorunu bizi enterese etmez....benim mesajlardan necatiyi savunuyom anlamı çıkmasın...ben xemrenin mesajlarının eksik yönlerini tamamlıyorum....Hızlı gonzales Necati halkın içinden geldi, Beren yarışmadan demiş.
Yarışmaya sadece uzaylılar mı katılıyor diye düşünmeden de edememiş
Keşke, herkesin kardeşi olsaydı da, yeteneksiz olsa da, dublajla falan da başrolde oynatsaydı
yeteneksizler vadide olmuyo...acunun programında oluyo...izlediğin dizinin kahramanı yeteneksiz polat olursa yazında böyle birbirine karışır normal durum)
berenin kardeşi yoksa anne babasının sorunu bizi enterese etmez....benim mesajlardan necatiyi savunuyom anlamı çıkmasın...ben xemrenin mesajlarının eksik yönlerini tamamlıyorum....
- - - Ekleme - - -
yeteneksizler vadide olmuyo...acunun programında oluyo...evilish:
necati halk aarsından geldi ....beren gibi yarışmalardan fırlamadı ekrana...
halk seçmedi onu yarışmayı kazanamadı başka bir kadın birinci oldu o kadın şimdi piyasada yok beren var..neden acaba...
Beren yarişmaya katıldı halk seçti onu yucelti..Bazılari gibi abi torpiliyle değil...Halka sorsaydılar bu adam oyuncu olsun mu diye acık ara oyla zirveyi alirdi
Beren yarişmaya katıldı halk seçti onu yucelti..Bazılari gibi abi torpiliyle değil...Halka sorsaydılar bu adam oyuncu olsun mu diye acık ara oyla zirveyi alirdi
Halk seçti derken 1. olarak mı anlıyorsun?? 2.olabilir sonucta finale kadar gitmiş...Halk sevmese oraya gitmezdi...halk seçmedi onu yarışmayı kazanamadı başka bir kadın birinci oldu o kadın şimdi piyasada yok beren var..neden acaba...
halk seçmedi onu yarışmayı kazanamadı başka bir kadın birinci oldu o kadın şimdi piyasada yok beren var..neden acaba...
Bu Dizi Benim Olacak
hepsı sızın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?