"İntikam" Tanıtım Fragmanları

hızlı şu alıntı yapma işini beceremiyorsanız alıntı yapmayın
katlediyorsunuz mesajları şimdi alıntı yaptığın mesajı senmi yazdın emremi yazdı karışmış aynı hatayı biraz öncede emre yaptı
)

ben hızlı adamım adı üstüne bazen o kadar hızlı yazıyorumki...ben bile şaşırıyom bu işe...milyonda birde olsa hızlının da aşırı hızda hata olasılığı vardır...

- - - Ekleme - - -

hakketende kendi kendime cevap vermişim ya.....bu beren adamı çıldırtır diyolardı doğruymuş demek....:frog:

Hızlı gonzales Necati halkın içinden geldi, Beren yarışmadan demiş.

Yarışmaya sadece uzaylılar mı katılıyor diye düşünmeden de edememiş

Keşke, herkesin kardeşi olsaydı da, yeteneksiz olsa da, dublajla falan da başrolde oynatsaydı

izlediğin dizinin kahramanı yeteneksiz polat olursa yazında böyle birbirine karışır normal durum
)

berenin kardeşi yoksa anne babasının sorunu bizi enterese etmez....benim mesajlardan necatiyi savunuyom anlamı çıkmasın...ben xemrenin mesajlarının eksik yönlerini tamamlıyorum....

- - - Ekleme - - -

izlediğin dizinin kahramanı yeteneksiz polat olursa yazında böyle birbirine karışır normal durum
)
yeteneksizler vadide olmuyo...acunun programında oluyo...
evilish:

acunun proğramına bile renkli şaklabanlar çıkarıyorlar yeteneksiz olsada bari arkalarıyla top sektirirp izleyiciye iyi görünmeye çalışıyorlar polatta o kadarlık bir renkte yok

Beren yarişmaya katıldı halk seçti onu yucelti..Bazılari gibi abi torpiliyle değil...Halka sorsaydılar bu adam oyuncu olsun mu diye acık ara oyla zirveyi alirdi
halk seçmedi onu yarışmayı kazanamadı başka bir kadın birinci oldu o kadın şimdi piyasada yok beren var..neden acaba...