Şükür ki Emir'in yoluna sapmasın yanliş yoldan dönsun diye uğraşiyoruz..Yoksa Emir'in yolu gibi sonu😱
- - - Ekleme - - -
Revenge (TV Series 2011– ) - IMDb
Bahsettiğimiz dizi bu işte hadi indirF
polatın yolu şamda bitiyor
Şükür ki Emir'in yoluna sapmasın yanliş yoldan dönsun diye uğraşiyoruz..Yoksa Emir'in yolu gibi sonu😱
- - - Ekleme - - -
Revenge (TV Series 2011– ) - IMDb
Revenge (TV Series 2011– ) - IMDb1gb iki günde iner benim hızımda))) denemem bile ... sağol. yabancı diziler çekim olarak kaliteli bişey demen .. ben zaten kolay kolay yabancı filim izlemem. ımbd 8 alacak ki izleyeceğim. diğerleri faso fiso
- - - Ekleme - - -
http://www.imdb.com/title/tt1837642/
sanada o yakışır)))))))))))
Ben zaten sana indir derken filmden bahsetmedim ki REVENGE'den bahsediyorum yahudizi reytingi o ben fılımlerden bahsediyorum .. ayrıca aksıyonla isim olmaz. aksıon çocukların işi))))
sağol sana da bir ödül lazım bir zmanalr armağan çağlayna için her şeyi eleştiriyor diye hazırlamıştım en iyisi sana göndereyim acı biber ödülü
sağol sana da bir ödül lazım bir zmanalr armağan çağlayna için her şeyi eleştiriyor diye hazırlamıştım en iyisi sana göndereyim acı biber ödülü
taş yerinde ağır sen özünden ayrılma))))))))
Ben zaten sana indir derken filmden bahsetmedim ki REVENGE'den bahsediyorum yahu
Ben zaten sana indir derken filmden bahsetmedim ki REVENGE'den bahsediyorum yahu
beyazsoy diziyi izlesin beğenmesin biş idemem forumu bırakırım takas mode on
herşeyi eleştirmiyor beyazsoy haksızlık yapma
intikam vadiyi geçerse yüzde yüz eminim intikamı savunacak vadiyi yerin dibine batıracak düşük reyting alan dizileri eleştiriyor sadece
forumdashın bahsettiği tüm dizimi bende film sandım ya la)
işler güçleri elestiriyormuyum aksine ovuyorum . geçen sene ucurumu eleştirdim mi... obzg en yüksek reytingteydı my en yüksek reytingdeydi. huzur sokagi birinci oluyordu ben eleştirdiğimde
beyazsoy 2 bunalrı dışlamak lazım
işler güçleri övüyorsunda övgün haftada bir satır
vadi en çok eleştirdiğin diziydi bu kez haftada 100 defa övüyorsun
koçan reytingde yüksek alınca övmeye başladın dizide düşüş olunca senaryoda kötüleşme var dedin
uçuruma eleştirin övgünden daha fazladır net olarak ..
ben değişemiyorum bir dizi berbatsa sonuna kadar berbattır dizide bir ışık olmalı mesela dila hep överim ama eksikleri var derim bu hafta düzeldi daha iyi oldu ama dilada eksik varken arka sokaklar yüksek reyting alıyor diye onu övemiyorum isterse arka sokaklar 40 reytinge yükselsin kumaşı belli o dizi düzelmez ..
- - - Ekleme - - -
tüm dizi nasıl iner emre??)
bu kadar ısrar ettim indereyım bari anca iki sonra yorum yaparım yalnız
adam dedi ya 8'den aşasini indirmem diye yuksekten atti puanıtebrikler forumdash sonunda indirtmeyi başardın)
La sen bari yapma REVENGE diyoruz BEREN diyoruz...Sende indir izle bi bölümünü vballa..İnidiremezsen online izle..Yorumlarin daha güçlü olcak yemin ederimforumdashın bahsettiği tüm dizimi bende film sandım ya la)
işler güçleri övüyorsunda övgün haftada bir satır
vadi en çok eleştirdiğin diziydi bu kez haftada 100 defa övüyorsun
koçan reytingde yüksek alınca övmeye başladın dizide düşüş olunca senaryoda kötüleşme var dedin
uçuruma eleştirin övgünden daha fazladır net olarak ..
ben değişemiyorum bir dizi berbatsa sonuna kadar berbattır dizide bir ışık olmalı mesela dila hep överim ama eksikleri var derim bu hafta düzeldi daha iyi oldu ama dilada eksik varken arka sokaklar yüksek reyting alıyor diye onu övemiyorum isterse arka sokaklar 40 reytinge yükselsin kumaşı belli o dizi düzelmez ..
- - - Ekleme - - -
tüm dizi nasıl iner emre??)
sadece my eleştimedin panpa sen kafana estikçe ona buna sallıyonsenn kriteler baya değişik desterenin izlediği dizi düşer senn de eleştirdiğin artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?