"İntikam" Tanıtım Fragmanları

halk bu diziyi izlemez babasının mı intikamını alacak
karadayı copy paste

halk çakma ramboları izliyorsu bunu haydi haydi izler ama paniklemen doğal vadiye takla attıracak intikam
)

- - - Ekleme - - -

Yok buyudugunde saçda boyatır onu kusur olarak söylememiştim
Bi forumda da Beren'in küçüklüğü için geçen sene Osman'ın okulda aşık oldugu kız oynar diye bişiler yazılıyordu...

hatırladım

o kızda sempatik bişeydi
acaba dizide oraları çokmu yer kaplayacak küçüklüğü çok kısa sahnelerle geçiştirirler sanırım

haberleri izlerken gördüm 3.fragmanı tek kelimeyle kötü olmuş
1.20 dakikaya çok benzettim
2.müzikler çok kötü
3.tipler kötü
4.bu diziyi halk izlemez
totalde vadi bunu rahat 2 ye katlar belki 3 e
başarılar
Tabii tabii haberleri izlerken görmüşsündür. Hani sen hiç Kanal D seyretmiyorun

Sen şuna kumanda elimde sabahtan beri 19.45`i, Berenin fragmanını bekliyorum desene

" Bu Hikayede Hiç Kimse Affedilmeyecek! "

Bunu derken Vadiyi kast ediyor. Yani Beren affetmez

A/B böyle:

Total böyle olur:

muhteşem görüntüler hele o tavayla polatı basket topu gibi sektirmesi şahane olmuş
)

Yok buyudugunde saçda boyatır onu kusur olarak söylememiştim
Bi forumda da Beren'in küçüklüğü için geçen sene Osman'ın okulda aşık oldugu kız oynar diye bişiler yazılıyordu...
Zaten büyüynce de saçı sarı gibi. Rengi tarif edemem çünkü Türkçesini bilmiyorum

hatırladım

o kızda sempatik bişeydi
acaba dizide oraları çokmu yer kaplayacak küçüklüğü çok kısa sahnelerle geçiştirirler sanırım

Evet en fazlası 1 dkcık oda fragmanda gösterilmiş...Birde Beren'in babasıyla Victoria bi gece aynı evde kalmişlardi o bölümlerde cok sahneleri vardi.Gerisi 30snlık flashbackler...

Sen şuna kumanda elimde sabahtan beri 19.45`i, Berenin fragmanını bekliyorum desene

tabi canım
kanal d güzel bişey varsa o da birand
adam komik

haberleri izliyodum o anda gördüm müzik çok kötüydü yav dizide çalarsa dizi batar

- - - Ekleme - - -

tabi canım
kanal d güzel bişey varsa o da birand
adam komik

haberleri izliyodum o anda gördüm müzik çok kötüydü yav dizide çalarsa dizi batar

o değilde korkudan vadiyi geçer diyemiyolar ab falan diyolar totali ağzına almaya korkuyolar
ama haklısınız 15 alıyo adamlar

Evet en fazlası 1 dkcık oda fragmanda gösterilmiş...Birde Beren'in babasıyla Victoria bi gece aynı evde kalmişlardi o bölümlerde cok sahneleri vardi.Gerisi 30snlık flashbackler...

sen yabancı versiyonunu takip ettiğin için sahneler hakkında tam fikrin vardır nejat işler şu anda hangi rolde ?

Zaten büyüynce de saçı sarı gibi. Rengi tarif edemem çünkü Türkçesini bilmiyorum
Bal rengi? acık Kahverengi
Kestane rengi diyede bi renk var sanırım o renk değil
Güneşe cıktığı zaman sariya çalan sac rengi işte

Umarım Vadi gibi bir tek Jenerik müziği olmaz.

Ne olsa jenerik müziği çalıyorlar. Komedi, heyecan, korku, aksiyon, fragman fark etmiyor. Hep Jenerik müziği

@takas 22.26`da yeni fragman geliyor. Kumanda elinde bekliyorsundur herhalde
Sakın Arka Sokaklar izlerken rastladım deme ama

sen yabancı versiyonunu takip ettiğin için sahneler hakkında tam fikrin vardır nejat işler şu anda hangi rolde ?
Barmen Jack rolunde...Kıyafet olarak aynısını giydirince kötü durmamiş Nejatta..Nejat bu rolle yine kızlarin gözdesi olur demedi demeyin