"İntikam" Tanıtım Fragmanları

sende yanlış anladın bunu diyen emre emreye göre en iyi oyuncu en çok reytingli (total ) oyuncudur. halk şeçiyor ya reytingleri
))

bana göre bu teorem dogru değil

sende yanlış anladın bunu diyen emre emreye göre en iyi oyuncu en çok reytingli (total ) oyuncudur. halk şeçiyor ya reytingleri
))

bana göre bu teorem dogru değil
o san göre snn mantığğına göre en iyi öle oluyor dedim halk başk anerde jüri olacak da seçecek anca tv de

vee geldik konunun özüne beren ocakta rakipleri yerle bir edecek

hayat berenle güzel
)

Olayın tüm ahenkini bozdun
NOKTA yahu..Son sözü söyledin bende Nokta yaptım

- - - Ekleme - - -

Gece gece mide bırakmadın adam ya

daha küçük olsaydı keşke nokta karadeliğe dönmüş bir an benide içine çekecek sandım
))

emreyle beyazsoyun son iki sayfa karşılıklı atışmalarından hiç bişey anlaamdım o yüzden konuyu sonlandırmak istedim en son antalyada ödülleşiyorlardı
)

ödülün bana gitmesini hazmedemedi bendeki brad pitt karizmasını chace crawford gözlerini kim kardashıan kalçalarını aman karıştı kıvanç kaslarını kıskankdı

ödülün bana gitmesini hazmedemedi bendeki brad pitt karizmasını chace crawford gözlerini kim kardashıan kalçalarını aman karıştı kıvanç kaslarını kıskankdı

başta konuyu özetleseydin böyle bizde sohbete katılırdık bir ara bunlar neyi konuşuyor diye mesajlarıda okudum sanırım ama birşey çıkmadı ortaya
)

arada takasın mesajları bile daha renkliydi
)

başta konuyu özetleseydin böyle bizde sohbete katılırdık bir ara bunlar neyi konuşuyor diye mesajlarıda okudum sanırım ama birşey çıkmadı ortaya
)

arada takasın mesajları bile daha renkliydi
)
tek kelime ile özetlicem seni:renk körü aman be 2 kelime oldu bu o zmaan sadece bamya diyoru m