"İntikam" Tanıtım Fragmanları

evet polatı yolda yürürken rahatsız ediyorlar
)
polatın peşine düşen erkekler kızların peşine düşmüyor ilginçtir çok tuhaf
)

yanlız dizidekiler polatı değil çakırı-mematiyi-karayı konuşuyor aradaki farka bak önce

xemre kendini kurtarma çabaların hüsran fena çuvalladın gene yav şunu artık kabul et beyazsoyla hiçbir şekilde tartışmaya giremezsin adam nokta atışla işi bitiriyo sende daldan dala atlıyon kuşlar misali ama fayda etmiyo

- - - Ekleme - - -

evet polatı yolda yürürken rahatsız ediyorlar
)
polatın peşine düşen erkekler kızların peşine düşmüyor ilginçtir çok tuhaf
)

herşeyi cinsel ayrıma bağlayan arkadaşlara bişey diyemem

noktaları bileştiridm sonsuza gidiyor sen kendi potuna bak akp ye laf attın bereni küçük düşürmek için
ayrıca antalyaya vadi hiç aday olmadı bile demkki hiç güvenleri yok halkın seçimine

yanlız dizidekiler polatı değil çakırı-mematiyi-karayı konuşuyor aradaki farka bak önce

emre iki mesaj önce söylediklerine bari sadık kal ya
)).. demedin mi "gerçek yarışma reytingtir onda da önde beren halk seçmiş işte"

madem gerçek yarışma reyting. şuan türkiyenin en çok izlenen dizisi kurtlar bu durumda en iyi oyuncusu polat. senin mantıgına göre
))))

sen de agb ye göre de olsa en iyinin beren olduğunu kabul erttin demek ki ayrıca vadi dizi kategorisnde değil bnm içni en iyi belgeseldir halkın seçimidir önceki mesajları karışıtırırsak çok şey çıkar

polat alemdar şu na türkiye nin hiçbir caddesinde elini kolunu sallayarak yürüyemez fark bu
adam geçen sene tatilde imaj değiştirdi şapka falan taktı tanınmamak için

anlayan anladı söylersem 5 ay ban yerim
anlamayan anlamasın zaten

lafı neresinde anladın.. ben dedim ki eger reytinge göre iyi oyuncu olunuyorsa polat kıral dedim .. "eğer, sa" baglacını kulandım varsayımdan yani senin varsayımından yola çıktım
))

agb nin bozuk ölçtüğünü baştan vurguladım zaten

berene iyi oyuncu demem için aklımı peynir ekmekle yememe lazım
)))

benim polata oyuncu demek için aklımı çpe atmam lazım

hadi be kaçar sana kolay gelsin. birde bereni savunurken biraz dikkatli savun derim
)))

Şimdilik deyip sineye cekelım ocakta "en iyi oyuncu ödülünü alırken" polat ve adamlarini artık merdiven yerine koyar tek tek basaraktan bade süzerekten deyip ödülünü almak için sahneye cıkar...Bu arada 2 kategoride seçin lütfen...Pardon bunu polat beyiniz yapamazdi dimi...