"İntikam" Tanıtım Fragmanları

o bir gerçek insanların emeği ile aldığı ödülleri küçümsemek en büyük hakarettir

şaka yapmadın yani
))))

tarafsız profosonellerce kendıne(berene) odul verılmısmı. hayranların oylarıyla hep odul almıs.

bunun neresi hakaret ya. diyorimki profosonoller berene ödül vermişmi yoksa hep fanlarınca mı ödül verilmiş. gerçek yarışmada ödülü var mı berenin yahuu
)))

hangi pazar vadi beren i bizim malatya pazarına yollar

desterenin sözünü tutmasını hala bekliyorum

işin uzmanı gazete-tv yazarları da ödülverdi heaa pardon onlar doğan gurubundan çıkar ya da ay yapımın kankası özür dilerim +

itiraf ettirirler adama böyle aferin

öznti gençlik işte ne beklersin

o lafı sen çıakrmadığın için sana özenmiş olmuyorum çok iyi bir şey bence

taklitlerinden sakının

avuntulara gerek yok beyler

gerçek yarışma reytingtir onda da önde beren halk seçmiş işte

halk profosönel sanırım
)))). cidden bu konuyuda uzattın ya ne desem bilemiyorum
)))))) beren ikikez antalya tv ödüllerine katıldı ödül vermediler. üçünsünde kendisi katılmadı yarışmaya (işte gerçek yarışma)
)))) )

Son düzenleme:

ne alaka o ödüllee siyaset karıştığını herkes biliyor ödül alan herkes bir eyleme destek verdi en son

antalyadakiler profesynel de dergi oalrak ödül verenler niye profesyonel değil

offf beyazsoyun cevaba bak madem halk anlıyorsa en kral oyuncu off ben böyle cevap ne gördüm ne duydum
xemre kendi kazdığı kuyuya düştü daha da çıkamaz ordan polatı yolda yürütmezler beren i kimse takmıyo

ne alaka o ödüllee siyaset karıştığını herkes biliyor ödül alan herkes bir eyleme destek verdi en son

antalyadakiler profesynel de dergi oalrak ödül verenler niye profesyonel değil

birinde profesönöl olduğu için sen gider aday olursun birinde sen aday olmazsın birileri sana ödül verilir

haa halaaa yanlış ölçüm yapan agb yi örnek veriliyor ya ne desem boş )))

eger halk geçek oyuncudan anlıyorsa polat alemdara niye laf atıyonuz adam size göre en kral oyuncu ))))

takas vallahi çok gülüyorum antalyadki jüri halk oluyor diğerleri olmuyor
ayrıca antalyadaki olayda ödül alanları görmedin galiba akp karşıtı eyleme destek veren hepsi kuyuya düşen sensin takas
vadiyi savunucam derken akp yi karaladın

halkın en büyük ilgi gösterdiği isim kuşkusuz polat fazla söze gerek yok