"İntikam" Tanıtım Fragmanları

öyle bi ezecez ki ortada bişey kalmicak merak etme

tabi canım peki neden show yüzündenmiş açıkla bakim

beren efsanesi yeni başlıyor, bekleyin kaçmayın bir yere ocağa az kaldı
)

tabi canım peki neden show yüzündenmiş açıkla bakim
Dur ben açıklim; Şimdi Show bu diziyi 2 sezon önce Vadiye rakip olsun diye koydu fakat sonuç hüsran. Ancak özetiyle yarışabildi hoş onuda geçemedi ya neyse... 1 sezon böyle devam ettirdi, 2.sezonda iyice düştü farklı günde denedi iyice battı, ve mutlu son FİNAL.

Vadinin fragmanları bile(!) bu kadar sayfa mesaj almıyor
İnikamın ayak sesleri bunlar

aboovv dream bunu gördüğü an forum yıkıldı hele mahoni görürse

dream bunu görmez o kafayı tubayla bozmuş
)

beyazsoyda uzun yazıyla cevap vereceği için en az bu konu 35. sayfaya gelince beyazsoyun karşı cevabını görürürz
)

kreyste macunla haşır neşir
)

dream bunu görmez o kafayı tubayla bozmuş
)

beyazsoyda uzun yazıyla cevap vereceği için en az bu konu 35. sayfaya gelince beyazsoyun karşı cevabını görürürz
)

kreyste macunla haşır neşir
)
bugün macun yok bence fake haluk avında mahoncan

beynini kullanıyor beren... arkasıyla yeteneğini sergileyenlerden değil onlar ı izlemek istiyorsan konudan çıkabilirsin tuba konusuna bak
)

Bacaklarını kulanmış ama...)))) demekki beyninden daha fazla iş görmüş ki bunu seçmiş...

@xEmreee İddialarim bunlar özet olarak diyorum ki;

Totalde ilk hafta"lar" (dikkat çoğul eki var ilk haftada karşima gelmeyin
) 8-9 reyting alır..AB kesin zirvede olacaktir...Sonrasinda Totalde KVP ile zaman zaman at başi gidip zirveyi alabilir bile...

Bu arada dizinin isminde bir oyun yapılmamış,senin afiş daha iyi dediğim gibi.

Harbiden yaa herkes afiş beklıyordu...Hele hele @Revan
Nerdesin @revannnnnn Beren'in afişi buysa yuh diyorum benim ki "m" harfim daha orjınaldi

benim gibi bodoslama iddiaya gir forumdash senin iddian cılız kalmış

bana göre intikam ilk bölümüyle her iki grupta 15 reyting alır ilerleyen haftalarda 25 veya 30 reyting arası gidip gelir

polatta ağır romanla at başı gider
)