"İntikam" Tanıtım Fragmanları

tabi canım peki neden show yüzündenmiş açıkla bakim

beren efsanesi yeni başlıyor, bekleyin kaçmayın bir yere ocağa az kaldı :))

tabi canım peki neden show yüzündenmiş açıkla bakim
Dur ben açıklim; Şimdi Show bu diziyi 2 sezon önce Vadiye rakip olsun diye koydu fakat sonuç hüsran. Ancak özetiyle yarışabildi hoş onuda geçemedi ya neyse... 1 sezon böyle devam ettirdi, 2.sezonda iyice düştü farklı günde denedi iyice battı, ve mutlu son FİNAL.

Vadinin fragmanları bile(!) bu kadar sayfa mesaj almıyor :D İnikamın ayak sesleri bunlar :D

aboovv dream bunu gördüğü an forum yıkıldı hele mahoni görürse :d

dream bunu görmez o kafayı tubayla bozmuş :))

beyazsoyda uzun yazıyla cevap vereceği için en az bu konu 35. sayfaya gelince beyazsoyun karşı cevabını görürürz :))

kreyste macunla haşır neşir :))

Kayp bile alternatif olarak izlenilip KVP'den reyting çaliyorsa Beren bunu hayda hyayda yapar...KVP kaç alıyor? 12-13 ise Beren bunu 10-11'e çeker Beren 8-9 arası alır..Kaldı ki dizi sevildi diyel,m 1.cilik gaaranti..AB zaten İNTAKAM'ın..

@endgame :X "Bereni özledim" dedin ya işte budur Beren Aşkı...Sen ne kadar itiraf edemezsende bu dizi ilk haftalarda totalde 8 AB'de zirve garanti...Sonra totalde KVP at başi ile geçer...

Reyting sayfasını geçmiş bile hangi reytingden bahsediyorsunuz...İşte Beren fragmanla bunuyaptıysa dizinin ilk bölü neler yapmaz...

@xEmreee İddialarim bunlar özet olarak diyorum ki;

Totalde ilk hafta"lar" (dikkat çoğul eki var ilk haftada karşima gelmeyin :X) 8-9 reyting alır..AB kesin zirvede olacaktir...Sonrasinda Totalde KVP ile zaman zaman at başi gidip zirveyi alabilir bile...

Bu arada dizinin isminde bir oyun yapılmamış,senin afiş daha iyi dediğim gibi. :)

Harbiden yaa herkes afiş beklıyordu...Hele hele @Revan:F:F Nerdesin @revannnnnn Beren'in afişi buysa yuh diyorum benim ki "m" harfim daha orjınaldi :F:F

benim gibi bodoslama iddiaya gir forumdash senin iddian cılız kalmış :)

bana göre intikam ilk bölümüyle her iki grupta 15 reyting alır ilerleyen haftalarda 25 veya 30 reyting arası gidip gelir

polatta ağır romanla at başı gider :))