İntikam Sezon Finali Yorumları | 22. Bölüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ses efektini beğenmedim ya:( Ne o 80'lerden kalma karete filmi gibi:bağır: Mesude Hanım hangi zamanda takılı kaldı acaba????

dövüş sahnesi neydi öyle gülünç :D biraz daha revenge izlesinler

Dövüş sahneleri çok güzeldi. Ama Revenge ile birebir yapmamışlar.

İnsanlar da garip ha. Birebir yapsalar copy+paste diyorlar, yapmasalar kötü diyorlar. Evet, dövüş sahnesi bir Revenge değildi. Orda Emily'nim kafasını cama falan sokuyordu ama tek farkı buydu galiba gerisi aynıydı. Bir de Revengedeki mekan daha iyiydi gibi

Whooooo!!!! RevaN :X Revenge ile İntikam'ın farkını bu kadar erken fark etmene sevinim mi üzülim mi :X Keşke Mesude yönetmeseydi Bir gün bu fikrede katılırsın inş :X

dövüş sahnesinde aklıma battal gazi filmleri geldi :( gerçi ezeldeki ka kötü deildi ama

Whooooo!!!! RevaN :X Revenge ile İntikam'ın farkını bu kadar erken fark etmene sevinim mi üzülim mi :X Keşke Mesude yönetmeseydi Bir gün bu fikrede katılırsın inş :X
Başkası yönetseydi de farklı olurmuydu bilmiyorum. :X

Haklısın çoğu sahnelerde Revenge daha iyi. Ama Berenimin olması bile İntikamı daha iyi bir hale getiriyor benim için. :D

Orda hırsızı Emily gördüğünü söylüyordu burada Şahika gördü.

Bence dövüş sahnesi çok iyiydi :) Beren döktürdü gene <3 Dizi çok güzel ilerliyor..

İlk bölümden sonra izlediğim 2. bölüm. :D Kanal D dizinin tekrarlarını verirse yazın izleyeceğim. :D

Revenge de itiraf ediyormuydu @Forumdash @xemrexxx ? Ben Rüzgarı sevdiğini söylemedi diye hatırlıyorum.

Hiç beklemediğim bir müzikle bindiler uçağa. Benim söylediğim olsaydı daha heyecanlı olurdu. :X