Kendin söyluyorsun erkek egemenliği TNS'de cok diye.Bizim yorumlarımızda "Acur" denen adam yoktu...Acur olmazsa (ne zaman bitecek hala soru işareti) Yine ilk bölüm reytinglerine kavuşacak.Bu hesapta TNS'de Acur ve Star yalakalığını Kanal D'ye tü kaka yaptiğini baz alarak söyluyorum.İntikam'ın hakkın total 10 AB 12-13 reytingdir. Bunu Beren - Hakan senaryonun ilerleyişi yönunde söyluyorum.Diğer oyuncular özellikle Şahika daha baskın bi oyuncu olsaydı (Nebahat Çehre) AB 15'di kesin...
Bu yeni reyting sistemi çok tuhaf gerçekten samanyolu dizileri zirveye oynuyor nerdeyse
Sen bi Revenge'i kaldiğin yerden izle.İlk bölümle sınırlama kendiniüzülme hacı bu kadar)) tahminleriniz tutmadı gerçi benimde tutmadı ben dizi yayından kalkmaz diye düşünüyordum ama bu gidişle kalkacak)))))))))
işte acun geldi kurtlar düştümü niye intikam düşüyor demek millet begenmemiş diziyi kabul edin beren kötü dizi kötü her bölümde okadar mantık hatası varki böyle diziler yazacaksan mantık hatası yapmayacaksın bu bölümde beren elini koymuş gibi görüntüleri buldu jkendinin iki katı kadını gıkı çıkmadan taşı ve çevrede bir gram kameraya raslamadı ki dizid her yerde kamera var)))) bu kadar mantıksızlık fazla bir dizi için))
Revenge'i nereden izleyebilirim?
Kendin söyluyorsun erkek egemenliği TNS'de cok diye.Bizim yorumlarımızda "Acur" denen adam yoktu...Acur olmazsa (ne zaman bitecek hala soru işareti) Yine ilk bölüm reytinglerine kavuşacak.Bu hesapta TNS'de Acur ve Star yalakalığını Kanal D'ye tü kaka yaptiğini baz alarak söyluyorum.İntikam'ın hakkın total 10 AB 12-13 reytingdir. Bunu Beren - Hakan senaryonun ilerleyişi yönunde söyluyorum.Diğer oyuncular özellikle Şahika daha baskın bi oyuncu olsaydı (Nebahat Çehre) AB 15'di kesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?