İntikam Rekora Koşuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
İntikam,Türk tv tarihinin en çok eleştirilen ve en az beğenilen dizisi olma yolunda hızla ilerliyor,hangi platforma bakarsanız bakın dizi her şeyiyle kıyasıya eleştiriliyor ve hiç bir şeyi beğenilmiyor.Müziği,kıyafetleri,oyunculukları ve özellikle senaryosu-kurgusu alay konusu durumunda.İyi yorum neredeyse yok.Dört dörtlük bir dizi yapmak büyük bir başarıdır,fakat hiç kimseyi memnun edememeyi başarmak da kolay olmasa gerek.

Bu konuya niye kimse yorum yapmamis acaba? :) özellikle Intikamcilar nerede :)

Çünkü, arkadaş kendi yorumlarını köşe yazısı diye yutturmaya çalışmış.

İntikam'ın senaryosunu ve oyunculukları beğenmesem de müzikleri çok güzel . :D

dogru yazmış müffin bende bu forumdaki berenci arkadaş dışında begenene raslamadım :))))))))))))

dogru yazmış müffin bende bu forumdaki berenci arkadaş dışında begenene raslamadım :))))))))))))
@beyazsoy neden benim Berkun Oya mıdır nedir o adamdan umudum olmadiğimi Şahika karakterinin Bi Victoria olmadiğini Hakan(Engin Hipileri) ve Beren hariç başka kimseyi yakiştimadiğimi bir İntikamcı olarak eleştirdiğimi nasıl "pas" geçersin?

- - - Ekleme - - -

Ayrıca İntikam'ı beğenmeyenler Revenge'i izlemeyenlerdir.Revenge'de de boş bırakılan yerler dolduruluyor kald ki dizi daha 4. bölümde. Daha diziye Amanda gelmedi :)

@beyazsoy neden benim Berkun Oya mıdır nedir o adamdan umudum olmadiğimi Şahika karakterinin Bi Victoria olmadiğini Hakan(Engin Hipileri) ve Beren hariç başka kimseyi yakiştimadiğimi bir İntikamcı olarak eleştirdiğimi nasıl "pas" geçersin?

- - - Ekleme - - -

Ayrıca İntikam'ı beğenmeyenler Revenge'i izlemeyenlerdir.Revenge'de de boş bırakılan yerler dolduruluyor kald ki dizi daha 4. bölümde. Daha diziye Amanda gelmedi :)

vallahi ilk bölümü eleştiren bir berenci arkadaş raslamadım herkes övüyordu peşemebe günü tek ben kadlım tüm berencilerle çarpışmaktan anam aglamıştı :))))) sen o zaman nerdeydin acaba banlımıydımn :)))))

vallahi ilk bölümü eleştiren bir berenci arkadaş raslamadım herkes övüyordu peşemebe günü tek ben kadlım tüm berencilerle çarpışmaktan anam aglamıştı :))))) sen o zaman nerdeydin acaba banlımıydımn :)))))

Acaba?

Kadro netleştirilen haberleri çıktıgından beridir...İlk bölümde de Şahikayı eleştirmişimdir.Bitsin dizi onunda kanıtı bulurum:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

- - - Ekleme - - -

03.01.2013 saat 00:00 ayın 3'üne yeni girilmiş(dizi başlamamiş bile)...Yaptiğim yorum...https://fav10.net/f498/yilin-intikami-yarin-basliyor-176028/sayfa5

Bol tekrar iyidir karakterler benimsenir...Beren haricinde Nolan karakteri göz doldurur..diğerleri için bol tekrar verilsin alişilsin onlarada:X Ayrıca konudaki fotolar nerden? Afson ne :X:X İyi olmuş ama:X:X

İntikam gerçekten olmamış çok sıkıcı bir dizi orjinali ile birebir aynı gidiyor oyuncu kadrosuda yanlış

ol tekrar iyidir karakterler benimsenir...Beren haricinde Nolan karakteri göz doldurur..diğerleri için bol tekrar verilsin alişilsin onlarada Ayrıca konudaki fotolar nerden? Afson ne İyi olmuş ama

eleştiri dediğin budur işte :)))))))))))

ol tekrar iyidir karakterler benimsenir...Beren haricinde Nolan karakteri göz doldurur..diğerleri için bol tekrar verilsin alişilsin onlarada Ayrıca konudaki fotolar nerden? Afson ne İyi olmuş ama

eleştiri dediğin budur işte :)))))))))))
Benim yaptiğim eleştiri olumlu eleştiri eleştiri denince negatf olacak diye bişey yok..Senin KVP'yi aslında gizliden övmen gibi gizli değil:)
Aramada ilk buldugum...Senin benim yorumlarimi takip ettiğini cok iyi biliyorum😉 ...Diğer sayfalarıda 3 ocak 100+ sayfa fragmanın yayınlandiği sayfa 1000 sayfa...Bi zahmet araştir...

Intikamı bizimkiler bile izlemiyor halbuki aşkı memnu fatmagul filan izlerlerdi baya :)

Benim yaptiğim eleştiri olumlu eleştiri eleştiri denince negatf olacak diye bişey yok..Senin KVP'yi aslında gizliden övmen gibi gizli değil:)
Aramada ilk buldugum...Senin benim yorumlarimi takip ettiğini cok iyi biliyorum😉 ...Diğer sayfalarıda 3 ocak 100+ sayfa fragmanın yayınlandiği sayfa 1000 sayfa...Bi zahmet araştir...

okuyorum tabide emreyle kendi aranızda konuşmlarınızda genel hava iyi olmuş çok iyi olmuş yönündeydeydi ufak tefek olmamışlar vardı ama onlarda normal diyordunuz. ha şimdi beren berdesi gözünüzden indiyse (reytinglere bakarak tabi :)))))))))))) )saglıklı yorum yapabilisiniz :)))))

asıl desterenin yoklugu önemli emrede berenin reytinglerinden sonra pek ugramıyor

- - - Ekleme - - -

Ben Beren Saat'in performansını kötü bulmadım.

Bulsam ne eleştirirdim. Benim dilimden kurtulamaz kimse. :F

dizinin orjinalini izlediysen berenin oyunculugunu eleştirmeyecek birini tanımam:( berenistler dışında :)))) )
beren çok ruhsuz oynuyor sanki bitse de gitsek halinde bu dizi niye uzadı hali var aynı oyunculugu gecenin kanatlarında sergiledi orda da ruhsuzdu. nerde bihter nerde yagmur dagllar kadar fark var

okuyorum tabide emreyle kendi aranızda konuşmlarınızda genel hava iyi olmuş çok iyi olmuş yönündeydeydi ufak tefek olmamışlar vardı ama onlarda normal diyordunuz. ha şimdi beren berdesi gözünüzden indiyse (reytinglere bakarak tabi :)))))))))))) )saglıklı yorum yapabilisiniz :)))))

asıl desterenin yoklugu önemli emrede berenin reytinglerinden sonra pek ugramıyor
Kendin söyluyorsun erkek egemenliği TNS'de cok diye.Bizim yorumlarımızda "Acur" denen adam yoktu...Acur olmazsa (ne zaman bitecek hala soru işareti) Yine ilk bölüm reytinglerine kavuşacak.Bu hesapta TNS'de Acur ve Star yalakalığını Kanal D'ye tü kaka yaptiğini baz alarak söyluyorum.İntikam'ın hakkın total 10 AB 12-13 reytingdir. Bunu Beren - Hakan senaryonun ilerleyişi yönunde söyluyorum.Diğer oyuncular özellikle Şahika daha baskın bi oyuncu olsaydı (Nebahat Çehre) AB 15'di kesin...

Bu yeni reyting sistemi çok tuhaf gerçekten samanyolu dizileri zirveye oynuyor nerdeyse

Emre zaten demişti ara ara gireceğim diye, buna bağlamana gerek yok. Girdiği zamanlarda internet cafeden giriyor.

https://fav10.net/f531/bir-bakin-hele-panpalar-178295/

Son düzenleme: