ayıpsın yaaa..beyazsoy haberi açtiği vakit inceden dalga gectim @beyazsoy sonradan anlamiştiforumdaş koçanda kılıç gününün yumoş barışı oynuyormuş izliyorsun haberde vermiyorsun)
ayıpsın yaaa..beyazsoy haberi açtiği vakit inceden dalga gectim @beyazsoy sonradan anlamiştiforumdaş koçanda kılıç gününün yumoş barışı oynuyormuş izliyorsun haberde vermiyorsun)
forumdaş koçanda kılıç gününün yumoş barışı oynuyormuş izliyorsun haberde vermiyorsun)
- - - Ekleme - - -
koçanı sen izliyordun sanırım
diğerleride her türlü zirvede gönlümün sultanısı)
- - - Ekleme - - -
o yumurta malatyalıymış malatyalıların yüzkarası kutsi)
malatyada hep öyle oyuncular çıksa memleket değiştiririm ama ne mutluki bize bizde süper oyuncularda çıkıyor)
ayıpsın yaaa..beyazsoy haberi açtiği vakit inceden dalga gectim @beyazsoy sonradan anlamiştisen o konuyu görmedin mi? görmüştürsün ya😕
neco nereliydi ya malatya ya çevresindendir yeteneğinden belli adamın
yakınmış en azından 500 km lik bir çap içinde komşularbeyazsoyun açtığı konulara birbirinin aynısıdır diye pek bakmadım)
görmemişimdir görsem kesinlikle yazardım bişeyler yumoş barış hakkında)
- - - Ekleme - - -
neco elazığlı)
bu sefer erkek değil kız tavlıyorbeyazsoyun açtığı konulara birbirinin aynısıdır diye pek bakmadım)
görmemişimdir görsem kesinlikle yazardım bişeyler yumoş barış hakkında)
çakır malatyalı kemal sunal kenan ışık süper süper
yakınmış en azından 500 km lik bir çap içinde komşular
yumoşu gördü mü destere atlar zaten öyle böyle değil acayip sever yumoşları
çakır malatyalı kemal sunal kenan ışık süper süper
- - - Ekleme - - -
en iyi oyuncular malatyalı
bu sefer erkek değil kız tavlıyor
malatyalı ünlülere bakın bakalım ağzınız açık kalırelazığ bizden sonra gelirbi polat var elazığ da
bi polat var ama o da herkes bedel müthiş en iyi oyunculardan biri helal olsun
inkar etmez tabi necati 3.sınıf oyunculukta 1. numaradır beren 1.sınıfta üst sıralarda kendi kategorisinde necati üst sıralardadır yaniberenden iyi oyuncu olduğu kesin bunu kimse inkar edemez heralde
berenden iyi oyuncu olduğu kesin bunu kimse inkar edemez heralde
tabi canım sensin senhayaller alemi
öyle gerçek dışı saçma bir karakteri oynamak için oyuncu olmaya gerek yokda onun için bu rol necoya yakışır demiş bahadır bencede bahadır doğru söylemiş)
kalitesiz karaktere kalitesiz oyuncucuk lazım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?