"İntikam" Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Destere vadi birinci olsa bile sen 7d gözlüğünü takıp yorum atarsın ben revan napacak onu merak ediyorum. :D

görücez görücez sabredin şunun şurasında perşembeye ne kaldı :d

biz geri sayıma başlamadık sizin gibi heyecanınızı anlıyoruz biz galibeytten eminiz bakalım sizi buralarda görebilecekmiyiz :))

- - - Ekleme - - -

Destere vadi birinci olsa bile sen 7d gözlüğünü takıp yorum atarsın ben revan napacak onu merak ediyorum. :D

doru diyorsun her ihtimale karşı bir alternatifim vardır :)))

sınavım var ama o gün kimsenin kurtuluşu yok :D hepinizi bulacam olm :d

- - - Ekleme - - -

biz geri sayıma başlamadık sizin gibi heyecanınızı anlıyoruz biz galibeytten eminiz bakalım sizi buralarda görebilecekmiyiz :))

- - - Ekleme - - -

sende eminsin vadinin ezeceğinden :d

4gün mü bugüne de sayalım mı :D

- - - Ekleme - - -

beren dövüş dersleri aldığına göre cuma günkü cümbüşte poaltla abdülhey masaya çıkıp göbek atıcak gibi :)

siz ne sayarsanız sayın ben sizin için söylüyorum hevesiniz kursağınızda kalınca görürsünüz :D
beren dövüş dersini gelsin polattan ayrıca abdülle cahit masaya çıkmaz çıkartır o çok sevdiğiniz pıtırcığınızı :D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

biz dünde burdaydık yarın burda oluruz Allah izin verirse onun için korkunun ecele faydası yok inş Cuma günü biz namazdayken giriş çıkış yapmazsınız :D

siz ne sayarsanız sayın ben sizin için söylüyorum hevesiniz kursağınızda kalınca görürsünüz :D
beren dövüş dersini gelsin polattan ayrıca abdülle cahit masaya çıkmaz çıkartır o çok sevdiğiniz pıtırcığınızı :D

merak etme beren işini bilir :d bakarak ateş eder en azından gözü kapalı vurmaz kimseyi :D

evet gördük aşkı memnuyu sibek gibi ezdik tnt gibi bi kanalda bile geçtik şimdi ise pestil gibi ezecez :d acayip ezecez yani öyle böyle değil hani tekrarlarla bereni eziyoduk ya ondan bile kötü ezecez :d

o silahını k. çorabından çıkarana kadar polat abdül cahit üçlüsü milleti kuzu çevirme yapar :d

beren silahı tek eliyle çıkarıp tespih gibi rakipleri ipe dizer sonrada kurşuna dizer

polat iki eliyle şeyini düzeltemiyor birde rakiplemi uğraşacak :))))))

evet gördük aşkı memnuyu sibek gibi ezdik tnt gibi bi kanalda bile geçtik şimdi ise pestil gibi ezecez :d acayip ezecez yani öyle böyle değil hani tekrarlarla bereni eziyoduk ya ondan bile kötü ezecez :d

aşk-ı memnu 28 reytinglerle destan yazarken siz intihar mektubu yazıyordunuz :))

merak etme sen :D beren kuzu değil kurttur :)

kurtlar vadisinde ölüm yaşamdan daha gerçektir diyip berenin intikamdaki ruhuna fatiha dileklerimi sunar size de iyi geceler dilerim.. :d

- - - Ekleme - - -

beren silahı tek eliyle çıkarıp tespih gibi rakipleri ipe dizer sonrada kurşuna dizer

polat iki eliyle şeyini düzeltemiyor birde rakiplemi uğraşacak :))))))

kaç kere izledinki destere düzeltemediğini gördün :D