"İntikam" Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence yanlış bir secim cünkü 3 Ocak da Vadi de büyük heyecan var ben olsam 10 Ocak ı seçerdim. Vadi özetteyken toplayabilecegini toplar...

aga fena ezilecek dün görmedin mi meraktan millet ilk anlıktan 6 aldık
yeni bölüm olsa 18 i falan geçerdi haftaya özete de hücum ederler çok fena ezilecek çok
en az 13 reyting fark atarız

Tamam totalde geçsin, ama sen totali tınlamazsın. A/B`yi önemsersin

Total de yükselip ab düsmesi veya ab yükselip totalde düsmesi önemli değil önemli olan dizi yayın gelirlerinden karsılasın ve yeni bölümleri yayınlansın dizi birinci veya ikinci olmasi önemli değil Ego Tatmin etmek açısından ab de yüksek çıkması isime gelir gecen cnbce acunu izledim bu isler az çok anladım gece 5 de toplantı yaptıkları oluyormus seneye 4 program olucakmıs starda merakla bekliyorum 4.cü programı bu yarısma olmicak

arkadaşlar intikamı fazla abartıyosunuz ezicek onuda her zamanki gbi boşu boşuna tartışmaya girmeyelim perşembe en yakın rakibimiz yine kendi özetimiz

Bence yanlış bir secim cünkü 3 Ocak da Vadi de büyük heyecan var ben olsam 10 Ocak ı seçerdim. Vadi özetteyken toplayabilecegini toplar...

tam zamanı aslında vaide maskelinin poalt olduğunu İzlemeyenerl bile biliyolr hain de ortaya çıkmış vadi kyralı gereği ölür hain

Kötü bir gün seçimi en azından 10 Ocak olmalıydı. Vadi ara verdi ve haftaya bomba gibi ve iki gruptada çok yüksek alacak bu sezonki tempo ile çok zor zaten 3 ocakta forumda mesaj rekoru bekliyorum.

- - - Ekleme - - -

Kötü bir gün seçimi en azından 10 Ocak olmalıydı. Vadi ara verdi ve haftaya bomba gibi ve iki gruptada çok yüksek alacak bu sezonki tempo ile çok zor zaten 3 ocakta forumda mesaj rekoru bekliyorum.

Belliydi zaten tarihi ilk bölümüne bakıcam beğenirsem devam ederim ama birincilik çok çok zor özellikle Total gurubunda

Kurtlar Vadisi nin TNS de Total grubunda 12 Reytinglik garanti yani kemik izleyicisi var. Yani Beren Total de Vadi yi gecmek icin en az 12.5 Reyting almaliki bence kesinlikle alamaz cünkü ben öbjektif bir gözle bakiyorum ve diyorumki Bu dizinin hikayesi FGSN ve Ask-i Memnu kadar güclü degil. Aldatma ve Tecavüz bizim halkimiza Intikam dan daha cekici geliyor...

Doğruya doğru. illa tecavüz ya da sevişme olacak.

Süperrrrrrrrrrrrrrr Bereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen
Özlettin Kendinnnnnnnnnnni

Hoş Geldin Vadinin Bölümü de Süper Ama

Vadi'nin en heyecanlı olduğu sıralarda başlıyor. Zirveyi alma şansı yok bence.
Çoğu kişi 1. bölüm olduğu için tekrarı olacağını düşünür ve tekrarından izler.

sonunda nihayet mutluyuz berene kavuştuk

konuyu açana ve konuyu 8 sayfaya getiren tüm arkadaşlara teşekürler

konuda lehte ve aleyhte kim yazdıysa berenin kalitesinden dolayı yazma gereği duymuştur o açıdan beren adına ben teşekür edeyim forumdaşlarımıza
)

forumcak çok sevindik forumdash
)

3 ocakta hasret sona eriyor son 4 yılın şampiyonu dünyalar güzeli beren geliyor umutla bekleyenleri sevinç kaplayacak, berenle birlikte strese girecek olanlara korku salacak
..

hayırlı uğurlu olsun,

hoşgeldin şampiyon
)

Rica ederim destere
Değerli yorumlarını bekliyoruz konuya

Rica ederim destere
Değerli yorumlarını bekliyoruz konuya

ben geldim vadici arkadaşlar kaçtı
)

yorumlaşacağımda önümüzdeki haftada böyle olacak sonuç artık uçankuşumaydının reytinglerini paylaşır değerli arkadaşlarımız
)