bu konu zaten başlı başına o dediğinden reyiz
bu konu zaten başlı başına o dediğinden reyiz
bende sana intikamı sinek gibi ezecez diyorumbu arada 2 saatte 1 cevap veriyon ben çıkıyom
lan kıçı kırık polatta kim oluyor berenin süs köpeği olamaz, polat topişini beren perşembe kevgire çevirecek
buyrun şikayet eden etsin)
şikayet değil, yılın yorumu olur ancak bu
Neden banlanıyorsunyılbaşında büyük ihtimal cezalıyım sen ceza almamaya bak ortalığı vadici arkadaşlara bırakma yakup)
şimdiden mutlu yıllar
yılbaşında büyük ihtimal cezalıyım sen ceza almamaya bak ortalığı vadici arkadaşlara bırakma yakup)
şimdiden mutlu yıllar
lan kıçı kırık polatta kim oluyor berenin süs köpeği olamaz, polat topişini beren perşembe kevgire çevirecek
buyrun şikayet eden etsin)
yakup sohbet konusu değil bu lütfen ama
şikayet etmem ki destere zaten banlanmak istiyodu şikayet ettim bu kadar basittakas bide demiyomusun ben şikayete merak değilim diye... her yeri okuyosunda bi şikayet edilecek bişey bulurum diye herşeyin zıt.
şikayet etmem ki destere zaten banlanmak istiyodu şikayet ettim bu kadar basit
Bana taş geliyordu az daha neyse ki ıskabu iki cezaya en çok liebe ve dream sevindi bir iki kişi daha banlanırsa salı günü bayram olur burası)))))))))))))))
şuna , tek hedefim şu fırsatı yakalamak demiyosun daa...şikayet etmem ki destere zaten banlanmak istiyodu şikayet ettim bu kadar basit
bu iki cezaya en çok liebe ve dream sevindi bir iki kişi daha banlanırsa salı günü bayram olur burası)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?