"İntikam" Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende sana intikamı sinek gibi ezecez diyorum :D bu arada 2 saatte 1 cevap veriyon ben çıkıyom :D

yılbaşında büyük ihtimal cezalıyım sen ceza almamaya bak ortalığı vadici arkadaşlara bırakma yakup :))

şimdiden mutlu yıllar :)

teşekkürler destere, umarım mutlu ve istediklerinle olursun yeni yılda da :)

bırakırmıyım , xemrexx de banlandı, sende gitme :) neyse ama biraz dinlen sen ben üç misli efor harcarım, hiçkimseye meydan bırakmam merak etme :) gönlün ferah olsun :)

lan kıçı kırık polatta kim oluyor berenin süs köpeği olamaz, polat topişini beren perşembe kevgire çevirecek :)

buyrun şikayet eden etsin :))

bu çıkışın bana göre vadinin bereni ezeceğini anladın en iyisi ceza alimda bu hafta forumda olmim karizma çizimesin diye yaptığını düşünüyorum :D

bu ceza sistemini kötüye kulanan oluyor nasıl olsa banlancam diye millete hakeret ediliyor. normal zamanda ona hakaret edilince fevaran ediyorlar

bu iki cezaya en çok liebe ve dream sevindi bir iki kişi daha banlanırsa salı günü bayram olur burası :))))))))))))))))

şikayet etmem ki destere zaten banlanmak istiyodu şikayet ettim bu kadar basit :d
şuna , tek hedefim şu fırsatı yakalamak demiyosun daa...

- - - Ekleme - - -

bu iki cezaya en çok liebe ve dream sevindi bir iki kişi daha banlanırsa salı günü bayram olur burası :))))))))))))))))

salı gününün bayram şekeri benim :d banlanma zevkini dream ve mahoniye yaşatmam :d