"İntikam" Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İntikam totelde 2 ay'a ab'de ise 1ay'a gecicek kvp'yi gorursunuz.. Bu haftada her iki gruptada ozetini gecicek.. Fazla hayellere dalmayin derim ben size

kurtlar vadisinde ölüm yaşamdan daha gerçektir diyip berenin intikamdaki ruhuna fatiha dileklerimi sunar size de iyi geceler dilerim..

- - - Ekleme - - -

kaç kere izledinki destere düzeltemediğini gördün

doğru diyorsun esattan sonra düzeltecek bişeyide yok çocuğun
))

- - - Ekleme - - -

iyi gecelr dikakt edin çok berendne bahsettiniz kabus olarak gelmesin rüyanıza

beren polişi kevgire çevirecek
)

arkadaşların son çığlıkları saygı duymak lazım
)

Neyse arkadaslar ben cikiyim, netten bi film buldum guzele benziyo onu izler sonra zibarip yatarim

doğru diyorsun esattan sonra düzeltecek bişeyide yok çocuğun
))

- - - Ekleme - - -
beren polişi kevgire çevirecek
)

arkadaşların son çığlıkları saygı duymak lazım
)

siz hayal dünyanızdan takip ettiğiniz için diziyi fazla müdahil olamıyorum hayal dünyanızdada size başarılar.

- - - Ekleme - - -

iyi gecelr dikakt edin çok berendne bahsettiniz kabus olarak gelmesin rüyanıza

ölümden korksak dünyaya gelmezdik emre merak etme rüyama gelicek kadar cesaretli değildir o

vadinin muhteşem sözünü hatırladım donunu düşüren kahraman olamaz
)

esattan sonra don düştü kel göründü
))

Gerçekleri Tarih Tarihide KVP yazar hangi dizi olcakları önceden bildi

berende gitsin anca çakma yapımların çevirisinde oynasın

şimdi para ile alınmış işe çakma makma dersen vadinin de çakmalığını tartışırız burada rambo ppolat terminatör abdül gibi

önceden bildi lafını ne kadar çok kullanıyorsunuz

bildiği bişey yok gündemi takip edip senaryo oluşturuluyor bin tane atıştan biri tutsa bildi deniyor tutmayanlardan bahsetseniz bir kamyon dolusu atış vardır
)

Onlar gibi bende politakyı siyaseti takip etsem bende yazarim öyle uydurmasyonlari..tutmayan yerlerini ne diyorsunuz? KVP sadece senaryo...Güldürmeyin lütfen.Osman Sınav'dan kalma bi projeyle kendisini idame ettiren bi yapım...Pana geçsin bi senaryo yazsın doğru duzgun? Yazabiliyor mu görek...Bi dk ya kaç tane yazdı yazdı ellernde patladı dimi...Bunlar aksiyonu harbiden seviyorlar yahu

okadar kolaysa sn de yaz ozaman forumdash yazda görelim

ben yazarım

ve başroldede oynarım hemde sizin necodan daha alasını yaparım
)

ama benim kardiş film şirketi sahibi değil panası yok o açıdan ben ne desem boş çakma rambolar çok hoş
))

Yazarim tabi...İllüminatiye konusuna geri gitceklermiş...İllüminati ilgi alanıma giriyor az cok bilgi sahibiyim yazarim uzerinden bişeyler..Ama nerden bilicem burdan benim senaryomu çalmiyacaklarini telif hakkı denen bişey var
Bak iddia mı o kadar yukselttim ki bende şaşkınım şuan telif hakkımı çiğnerler diye bi duraksadım...

tabi tabi dayımda treni çekiyodu.. 😀d

ilk bölümden geçmesi tabikide imkansız nedense karşısında total 16 ab 13 alan dizi var sonuçta , ama 6-7 reytinglerde başlarsa intikam , vadiciler hiç sevinmesin nedense aşk - ı memnu da 6 larda başladı 17 lere çıktı finali de 23 aldı , intikamda belki 7-8 lerde başlar ama tez vakitte baya yükselecektir ve vadinin reytingleri yavaş yavaş düşer sonra da zirveyi alır

Son düzenleme:
tabi tabi dayımda treni çekiyodu.. 😀d
Noldu? Yazarim diyince neden konuya 3.sahis olarak dayını dahil ediyorsun😀d

- - - Ekleme - - -

Bu olay Karadayı vs O ses misali gibi...İlk haftalarda bunlar 1.olur sonra derler ezdik mezdik...Yani ilk gülen değil son gülen olmak daha iyi