"İntikam" Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Destere vadi birinci olsa bile sen 7d gözlüğünü takıp yorum atarsın ben revan napacak onu merak ediyorum.

görücez görücez sabredin şunun şurasında perşembeye ne kaldı

biz geri sayıma başlamadık sizin gibi heyecanınızı anlıyoruz biz galibeytten eminiz bakalım sizi buralarda görebilecekmiyiz
)

- - - Ekleme - - -

Destere vadi birinci olsa bile sen 7d gözlüğünü takıp yorum atarsın ben revan napacak onu merak ediyorum.

doru diyorsun her ihtimale karşı bir alternatifim vardır
))

sınavım var ama o gün kimsenin kurtuluşu yok
hepinizi bulacam olm

- - - Ekleme - - -

biz geri sayıma başlamadık sizin gibi heyecanınızı anlıyoruz biz galibeytten eminiz bakalım sizi buralarda görebilecekmiyiz
)

- - - Ekleme - - -

))

sende eminsin vadinin ezeceğinden

4gün mü bugüne de sayalım mı

- - - Ekleme - - -

beren dövüş dersleri aldığına göre cuma günkü cümbüşte poaltla abdülhey masaya çıkıp göbek atıcak gibi

siz ne sayarsanız sayın ben sizin için söylüyorum hevesiniz kursağınızda kalınca görürsünüz

beren dövüş dersini gelsin polattan ayrıca abdülle cahit masaya çıkmaz çıkartır o çok sevdiğiniz pıtırcığınızı

- - - Ekleme - - -

)

- - - Ekleme - - -

))

biz dünde burdaydık yarın burda oluruz Allah izin verirse onun için korkunun ecele faydası yok inş Cuma günü biz namazdayken giriş çıkış yapmazsınız

merak etme beren işini bilir
bakarak ateş eder en azından gözü kapalı vurmaz kimseyi

evet gördük aşkı memnuyu sibek gibi ezdik tnt gibi bi kanalda bile geçtik şimdi ise pestil gibi ezecez
acayip ezecez yani öyle böyle değil hani tekrarlarla bereni eziyoduk ya ondan bile kötü ezecez

o silahını k. çorabından çıkarana kadar polat abdül cahit üçlüsü milleti kuzu çevirme yapar

beren silahı tek eliyle çıkarıp tespih gibi rakipleri ipe dizer sonrada kurşuna dizer

polat iki eliyle şeyini düzeltemiyor birde rakiplemi uğraşacak
)))))

evet gördük aşkı memnuyu sibek gibi ezdik tnt gibi bi kanalda bile geçtik şimdi ise pestil gibi ezecez
acayip ezecez yani öyle böyle değil hani tekrarlarla bereni eziyoduk ya ondan bile kötü ezecez

aşk-ı memnu 28 reytinglerle destan yazarken siz intihar mektubu yazıyordunuz
)

merak etme sen
beren kuzu değil kurttur

kurtlar vadisinde ölüm yaşamdan daha gerçektir diyip berenin intikamdaki ruhuna fatiha dileklerimi sunar size de iyi geceler dilerim..

- - - Ekleme - - -

beren silahı tek eliyle çıkarıp tespih gibi rakipleri ipe dizer sonrada kurşuna dizer

polat iki eliyle şeyini düzeltemiyor birde rakiplemi uğraşacak
)))))

kaç kere izledinki destere düzeltemediğini gördün

iyi gecelr dikakt edin çok berendne bahsettiniz kabus olarak gelmesin rüyanıza