İntikam Dizisinin Çekimleri Başladı.İşte Setten İlk Kareler

Oyyy Beren'im ya....Emily gibi saçlar dalgalı olacak anlaşilan.Nejat İşlerde belli oldu Barmen Jack'i oynayacak.Jack'in kardeşini kim oynar acaba?

Evet ilk bölümler KVP geçemez ama 13 olan reytinginizi ilk 1 ay içinde 11'e indirir...Sezon sonunda Mayıs gibi 9 reyting arasinda Beren'le at başi gider.Kim bilir Beren o saçalari sayesinde kıl payı KVP'yi geçer bile :X

@Dream belli ki bu dizinin de haberlerini önce yapıcaksın:X Lütfen Berene gıcık oldugun için haberlerine yansıtma :)

@Dream belli ki bu dizinin de haberlerini önce yapıcaksın:X Lütfen Berene gıcık oldugun için haberlerine yansıtma :)

Yok yok merak etme berene olan duygularım ayrı haberler ayrı :D

Diziyide Nejat için izliycem Gülbeyaz'dan sonra ağız tadıyla bir dizide izlemek kısmet olmamışdı :)

Boşuna emek, boşuna para, boşuna kariyer harcaması...

Veda kadar bir proje işte, ne bekleniyor bilemiyorum...

Tanitimlar çikacakmis önümüzdeki günlerde, bence fikrin degisebilir..

Revenge'ın kopyası olacaktır tanıtım, pek heyecanlanacağımı sanmıyorum...

Revenge iyi bir dizi değil, uyarlaması şaha mı kalkacak, Berkun Oya ile mümkün görmüyorum bu ihtimali...

Revenge'ın kopyası olacaktır tanıtım, pek heyecanlanacağımı sanmıyorum...

Revenge iyi bir dizi değil, uyarlaması şaha mı kalkacak, Berkun Oya ile mümkün görmüyorum bu ihtimali...

Tamamen kopya olacagini sanmiyorum, ki böyle bir sey de olamaz zaten. Bizim kültürümüz, adetlerimiz farkli Amerikan'lara göre. Mesela Umutsuz Ev Kadinlari "Desperate Housewives" dizisinden esinlenerek yapildi, ancak kendi örf, kültür ve adetlerimiz üzerinde yayina sunuldu.

Tamamen kopya olacagini sanmiyorum, ki böyle bir sey de olamaz zaten. Bizim kültürümüz, adetlerimiz farkli Amerikan'lara göre. Mesela Umutsuz Ev Kadinlari "Desperate Housewives" dizisinden esinlenerek yapildi, ancak kendi örf, kültür ve adetlerimiz üzerinde yayina sunuldu.

Dizi birebir aynı olmaz da ilk tanıtımlar, afişler vs. birebir aynı olabilir, şaşırmam...

Eğer Disney gerçekten ortak olacaksa yapıma, yabancı etkisi artabilir...