İntikam Dizisi Karakterleri

dizinin etkisi büyük olunca konusu da çok oluyor
güzel b-ulmanı beklemiyorum mağara adamı abdülheyi babaanne yaşındaki nazife anneyi izlemiş olanlar var aramızda 10 yıldır sadece

fikrimi sana sorduğumu hatırlamıyorum .yeni gelin gibi herşeye atlama istersen

burada senı konun benım konum mu var bılmedıgımden soruyorum sen bır konu actıysan her yazılana cevap vermek zorunlulugun yok .
senden ricam benim yazdıklarıma zıplama

burada senı konun benım konum mu var bılmedıgımden soruyorum sen bır konu actıysan her yazılana cevap vermek zorunlulugun yok .
senden ricam benim yazdıklarıma zıplama

snn konun bnm konum yoksa öle bir fark arada istediğime cvp yazma özgürlüğüm de vardır
ayrıca burada tutarsız olan sensin izlemeyeceğini sıkı sıkı belirrtiğin dizi için çok fazla yoprum yapıyon

allah allah vadi hakkında açtıgın konular perşembe vadı hakkında yaptıgın gereksız yorumlar senın hakkın varda benım yok mu sen dıyorsun herkes herşey hakkında konusmakta özgür daha ne bu ne tutarsızlık .bune perhız bu ne lahana turşusu.sen 1 dakıka ıcınde tutarlı olamıyorsun bende tutarlı olmamı ıstıyorsun.sen seyretmedıgın dızı hakkında olur olmaz eleştırı yapıyorsun .bu normal mı sence .

perşembe sadece vadi yok her eşyi vadiye çekme
vadi hakkında gereksiz yorum yapmıyorum insanlar ne diyorsa onu paylaşıyorum
seyretmedeim hiçbir şey hakkında yorum yapmam ben vadici değilim karıştırdın galiba