İntikam Dizisi Karakterleri

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,537
Puanı
1,061

Yağmur Özden-Beren Saat:Zeki,hırslık ve tehlikeli bir kadındır.Hayatını babasını ve çocukuğunu elinden alanalrdan intikam almak için harcamıştır.Asıl adı Derin Çelikiken initkam için Yağmur Özden olmuştur.Rüzgar onnu çocukluk aşkıdır ama o intikam için zaman zaman tökezlese de Arsoyların oğlu Emre ile birliktedir.Emre Yağmur'un babasını tuzağa düşüren Şahika Arsoy için her şeydir.Şahika'nın bu zaafı ve Emre 'nni annesi olmadan hareket etmekteki zorluğu Yağmur'u hedefine götürecek esas güçtür.

Emre Arsoy-Mert Fırat:Haldun ve Şahika'nın oğludur.Üniversite eğitimini Harvard'da tamamlayıp ülkesine dönmüştür.Annesinin düşkünlüğü onun olgunlaşmasını engelelr.Saf,masum bir tip olarak kalır.Ailesinin ilgisine rağmen şımarık ve bencil birine dönüşmemiştir.En büyük zaafı alkoldür.
Şahika Arsoy-Arzu Çiğdem Kılınç:Yağmur'un esas düşmanıdır.İlerleyen yaşına rağmen güzelliğini korumaktadır.Keskin bir zekası ve sezgi yeteneği vardır.Örnek alınan ,imrenilen aynı zmaanda korkulan biri olarak sosyete dünyasının önde gelen isimlerinden biri olmuştur.Yağmur'un babası Adil'e yaptıklarından ötürü pişmanlık duymaktadır.

Rüzgar Denizci-Nejat İşler:Yamur'un çocukluk aşkıdır.Özgürlüğüne düşkündür,yanlız takılmayı sever.Babası Tarık'ın Yolcu isimli kafesini işletir.En çok zaman geçirmeyi sevdiğ iyer teknesidir.Rüzgar Yağmur'a onun çocukluk aşkı olduğunu bilmeden aşık olmaya başalr.

HaldunArsoy-Zafer Algöz:Köklü bir aileye mensuptur.Sahip olduğu servet ve güç onu bencil ve acımasız yapmıştır.Kendi suçlarını başkasına ödetmekten çekinmez.Geçmişte yaşadıklarından dolayı Şahika'ya aşık olsa da teselliyi başka kadınlarda arar.

Hakan Eren-Engin Hepileri:
Yağmur'un tek dostudur.Onun gerçek kimliğini bilen ve onu koruyan tek kişidir.Yağmur'un babası Adil sayesinde şirket kurmuş ve yükselmiştir.Sosyetenin gözde erkeklerinden biri haline gelmiştir.Yağmur en başta istemese de ona planalrında yardımcı olur.

Cemre Arsoy-Ezgi Eyüboğlu: Arsoyların ikinci çocuğudur.Ağabeyinin aksine halinden ve tavırlarından zengin olduğu hemen anlaşılır.Zenginlerin gittiği bir üniversitede Barış ile birlikte okumaktadır.Ama o arkadaşlarının aksine farklı kesimlerden insanlarla takılmayı sever.Dışarıda ne kadar mutlu olsa da eve girince annesi ile sürekli tartışmaktadır.

Barış Denizci-Can Sipahi:Rüzgar'ın kardeşidir.Ağabeyinin aksine neşeli ve sosyal bir tiptir.Vakıf üniversitesinde burslu okumaktadır.Elde etmek istedikleri onu başlardaki komplekssiz halinden başka br insana dönüştürür.Cemre'ye aşıktır.

Aslı Sağlam-Dilşah Çelebi:Orta seviye bir aileye mensuptur.Şahika'nın asistanıdır.Hırslı ve güzel bir kızdır.Yükselmek için Şahika ile iyi geçinir.Asıl amacı hizmet ettiği insanlardan biri olabilmektir .Bunun için her şeyi yapmaya hazırdır.

Leyla Saygın-Didem Uzel:
Şahika'nın en iyi dostudır.Geçmişte Arsoylara yardım ettiği için yükselmiştir.Her zaman Şahika'yı alt etmeyi onun yerine geçmeyi düşünür.Ama bunu için yeteri kadar zeki değildir.En önemli silahı dişiliği ve güzelliğidir.

Derin Çelik-Başak Daşman:
Yağmur karakterine kendi kimliğni vererek hayatına Derin olarak devam etmiştir.Rüzgar'a karşı aşk beslemektedir.Bir yandan kendine ait olmayan kimliği taırken diğer yandan Rüzgar için savaşmaktadır.

Son düzenleme:
@emre Başak Danişman'ı Amanda karakteri olarak ekleyebilirsin...Sabahtan beridir konu acarim diyordum ama sen acmişssin ekle bunuda:X

Kaynak:İşte 'İntikam' ekibi - Hürriyet Magazin Hattı

753d58b38fa381861884db86af7ba993f2bbe72d.jpg
123.jpg

dılsah çelebi burnunu yaptırdı ondan tanıyamadım :)))

ezgıde dilşahta kanal d nin diğer işi yalan dünyada konuk oyuncu oldular :))))

demekki intikamda oynamak burdan geçiyor :)))))

evet kendim yazdım sayfalardan buldukalrım kısalltım baız cümleleri değiştirdim:)
zaten kullanılan türkçeden hepsini bnm yazmdığım ortada:)

helal olsun emre bu dizi hakkındaki tüm ayrıntıyı senden öğreniyoruz çalışmalarının devamını diler daha güzel ve nadide beren konularında buluşmak üzere hoşçakal der prenses bülentede selam çakarım :))

helal olsun emre bu dizi hakkındaki tüm ayrıntıyı senden öğreniyoruz çalışmalarının devamını diler daha güzel ve nadide beren konularında buluşmak üzere hoşçakal der prenses bülentede selam çakarım :))

bülent de sana çaktı yani selam çaktı :d
çalışmalareımız devam edcek forum vıcık vıcık intikam olucak :D

ulan ne karelermiş be ekleye ekleye bitmedi gitti

- - - Ekleme - - -

hepsi birbirinden tipsiz

ulan ne karelermiş be ekleye ekleye bitmedi gitti

- - - Ekleme - - -

hepsi birbirinden tipsiz

dizinin etkisi büyük olunca konusu da çok oluyor :d güzel b-ulmanı beklemiyorum mağara adamı abdülheyi babaanne yaşındaki nazife anneyi izlemiş olanlar var aramızda 10 yıldır sadece