İntikam Dizisi Daha Beklenilen Patlamayı Yapmadı!

Hmm... Ok.. Her hafta görüyoruz zaten. Hatta geçen hafta A/B`de boşluktan izlendiğine şahit olduk. Güçlü ve kaliteli bir yapım gelince hemen yerle bir etti Perşembeyi :)

Gelecek haftalarda iki grupta da lider olursa şike var demelerinden korkuyorum :(

- - - Ekleme - - -

Özetimizi geçsin helal olsun diyeceğim demiştin. Cidden dürüst olduğunu sanıyordum. Söz verip tutmayanlarla işim olmaz benim

ben sana veya diğerlerine karşı dürüst olmama gerek yok herşey karşılıklı sizde onu göremeyince benden ne bekliyon daha dün vadi-azerbaycan konusunda dediklerinden sonra size karşı dürüst olma gibi bi derdim de olmaz

Kim ne derse desin umurumda değil. Çünkü ben kendi düşüncelerimi yazdım ve kimsenin demesiyle düşüncelerim değişmez. Sizi anlamıyorum ya illede benim dediğim olacak havası takınıyorsunuz. Eleştirilerinizi yaparken dikkatli olmuyorsunuz. Karşıdakini kırdığınızı hiç düşünmüyorsunuz. Lütfen herkesin fikirlerine saygı duyalım.

Kim ne derse desin umurumda değil. Çünkü ben kendi düşüncelerimi yazdım ve kimsenin demesiyle düşüncelerim değişmez. Sizi anlamıyorum ya illede benim dediğim olacak havası takınıyorsunuz. Eleştirilerinizi yaparken dikkatli olmuyorsunuz. Karşıdakini kırdığınızı hiç düşünmüyorsunuz. Lütfen herkesin fikirlerine saygı duyalım.
:Uİşte Bu! Ama boşa çaba

Dizi belki Kurtlar Vadisi'ni çok rahat bir şekilde geçecek.

Bu kelimeye anca gülünür kusura bakma. :D

vadici arkadaşlara atar yazıyonuz ama kendinizin yaptığı atarlarından bizlerden kalır tarafı yok hani...vadiyi çok kolay geçcek falan...reytingleri kat kat yükselcek falan...bütün bunları ilk bölüm reytingleri sonunda mı anladın hayret bir şey yoksa kuşlar falan mı söyledi..ab de 0.12 reyting farkla geçebildiniz oda 3 kez üst üste yayınlanmanın etkisi ve d medyasının şişirme taktiğiyle...bu diziyi beğendiğinden çok beğenmediğini söyleyenler fazlalıkta...totalde15-16 reyting alan bir diziyide nasıl kolay geçebilcek merak ediyorum doğrusu...ab denilen yüzde 9 luk kitleye güvenip yazdıysan bunları boşa heveslenme 2-3 bölüme kadar vadinin totalini indiremezseniz ab nize biraz zor yükseltirsiniz artık....:beaten:

Dizi ilk bölümüyle iyi bir giriş yaptı.Ab grubunu da kıl payıda olsa ilk bölüm olmasına rağmen ele geçirdi büyük başarı tabiki.Sıçrayış yapacaktır bende öyle düşünüyorum.Zaten bu hafta dananın kuyruğu kopacaktır.Kim kime üstünlük kuracak belli olur nasılsa.

vadici arkadaşlara atar yazıyonuz ama kendinizin yaptığı atarlarından bizlerden kalır tarafı yok hani...vadiyi çok kolay geçcek falan...reytingleri kat kat yükselcek falan...bütün bunları ilk bölüm reytingleri sonunda mı anladın hayret bir şey yoksa kuşlar falan mı söyledi..ab de 0.12 reyting farkla geçebildiniz oda 3 kez üst üste yayınlanmanın etkisi ve d medyasının şişirme taktiğiyle...bu diziyi beğendiğinden çok beğenmediğini söyleyenler fazlalıkta...totalde15-16 reyting alan bir diziyide nasıl kolay geçebilcek merak ediyorum doğrusu...ab denilen yüzde 9 luk kitleye güvenip yazdıysan bunları boşa heveslenme 2-3 bölüme kadar vadinin totalini indiremezseniz ab nize biraz zor yükseltirsiniz artık....:beaten:

Ben düşüncelerimi söyledim ve böyle olacağını düşünüyorum. Sanada Vadi'nin hep zirvede olacağını kuşlar mı söyledi?

hey Allah ım lafını benden öğrendi çaktırma :d :d
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]1
[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]03.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:59:29[/TD]
[TD="align: center"]23:16:18[/TD]
[TD="align: center"]15,43[/TD]
[TD="align: center"]35,76[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]INTIKAM[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]19:59:57[/TD]
[TD="align: center"]21:47:21[/TD]
[TD="align: center"]9,23[/TD]
[TD="align: center"]21,61[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]19:59:48[/TD]
[TD="align: center"]20:59:29[/TD]
[TD="align: center"]7,65[/TD]
[TD="align: center"]18,46
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hayret bişey bilmem anlatabildim mi :D toplamda resmen fark atmışız :D perşembelerin açık ara farkla 1.si KURTLAR VADİSİ

Tartışmaya gerek intikam totali alırsa büyük bir tebriği hakeder ab grubundada berabere sayılır gerçi intikam 1 reklam verdi bu hafta belli olur ak kara. :)

intikam eğer tüm kişilerde geçerse bizi söyleyecek bişey kalmaz tabi o günleri görürsek :d

şike var şike şike agb deydi postaladılar işte :d

Intikam dizisinin Reytingleri gidib gelecektir ama tahim ediyorum beklenini veremeyecek.. Özelikle AB'de Zirve beklenirken, orada bile kaybedecektir.

Son düzenleme:
Daha ilk bölümü yayinlandi, ilerleyen haftalarda daha iyi gidebilir :)