Kanal D İntikam - Dizi Yorumları

sen ne anlarsın zaten
gerçi şahikanın yerine esma sultan olsa daha iyi olurdu
ben şahikaya alıştım zaman içinde... ilk bölümler itici geliyorduda sorun şahikada değil, 40 dakikalık diziden 1 buçuk saat çıkarıp birebir gitmek istemeleri sorundu.. çünkü arayı gereksiz sahnelerle doldurmuşlardı aslında geçen sene ana karakterlere sadık kalarak konuyu ya tamamen değiştirirp sevgili yurdumuzun standartlarına indireceklerdi ya da orjinali gibi 45 dakika yapacaklardı .. geç kaldılar geç

ben hala alışamadım
avrupa yakasındaki şahika daha asil ve görgülü gibiydi
orjinalindeki vicky 55-56 yaşında bizdeki oyuncu 44 ama güzellik-zerafette bizimki 3 tur geride

ben hala alışamadım
avrupa yakasındaki şahika daha asil ve görgülü gibiydi
orjinalindeki vicky 55-56 yaşında bizdeki oyuncu 44 ama güzellik-zerafette bizimki 3 tur geride

o viki bizdeki nebahat çehre gibi yaşlandıkça güzelleşenlerden... nebahat çehre muhteşemde valide sultan rolündeyken şimdiki torunu olacak armut suratlı mihrimahtan daha güzeldi
)

Dizi fena başladı. Seçkin Işık Haldun'un Şahika'yı dövdüğü sahneleri basına verdi.

Derin(Yağmur) annesini Arsoylar'dan kaçırıp göndermeyi başardı. Sanırım kesin olarak gitti bu sefer Hale.

Yağmur'un annesini yolculadığı sahnedeki konuşması çok iyidi..

Sonu güzel bitti. Beren'le Alican gayet iyi yakıştılar.

Haftaya düğün falan diyolar. 6 bölüm sonra olması gereken düğün gelecek bölüm mü olcak acaba???

derin ne zaman ölecek hiç ölmeye niyeti yok kızın

36.bölüm olması lazım
ama bizde tekne patlatmak yerine arabayı uçurumdan atarlar gibi

ama haklılar
bir tekne kaç para biliyormusun

eskiden türk filmlerinde oyuncak araba yuvarlarlarmış kamera büyütürmüş görüntüyü gerçeğe benzesin diye öyle bir sahne yapsınlar ucuza gelir
:

ama haklılar
bir tekne kaç para biliyormusun

eskiden türk filmlerinde oyuncak araba yuvarlarlarmış kamera büyütürmüş görüntüyü gerçeğe benzesin diye öyle bir sahne yapsınlar ucuza gelir
:
o zaman rüzgar ın teknesi ne olacak patlamayacaksa

o zaman rüzgar ın teknesi ne olacak patlamayacaksa

dizi için kiralamışlardır gerçek sahibine versinler
zaten rüzgar dizide ne arıyor anlamadım

senaryo tamamen bize ait olsaydı araya ne ali karakteri girerdi ne başkası emre karakteride yağmura aşık olurdu ama asla birlikte yatmaları mümkün olmazdı! yağmur asıl aşkı rüzgar dışında kimseyle yatmazdı! rüzgarda yağmurun eline erkek eli değdimi değmedimi diye mikroskopla kontrol ederdi çünkü el değmemiş kızlarla evlenmek moda ya kültürümüzde
finalde yağmurla rüzgar evlenirdi emre kötü karakter olurdu falan olurdu filan olurdu

iyi ki sen yazmıyon diziyi 1 sezon sürmezdi bu senaryoyla