sen ne anlarsın zatenGeçen oturup izliyim dedim ama cık....
ben şahikaya alıştım zaman içinde... ilk bölümler itici geliyorduda sorun şahikada değil, 40 dakikalık diziden 1 buçuk saat çıkarıp birebir gitmek istemeleri sorundu.. çünkü arayı gereksiz sahnelerle doldurmuşlardı aslında geçen sene ana karakterlere sadık kalarak konuyu ya tamamen değiştirirp sevgili yurdumuzun standartlarına indireceklerdi ya da orjinali gibi 45 dakika yapacaklardı .. geç kaldılar geçsen ne anlarsın zatengerçi şahikanın yerine esma sultan olsa daha iyi olurdu
ben hala alışamadımben şahikaya alıştım zaman içinde... ilk bölümler itici geliyorduda sorun şahikada değil, 40 dakikalık diziden 1 buçuk saat çıkarıp birebir gitmek istemeleri sorundu.. çünkü arayı gereksiz sahnelerle doldurmuşlardı aslında geçen sene ana karakterlere sadık kalarak konuyu ya tamamen değiştirirp sevgili yurdumuzun standartlarına indireceklerdi ya da orjinali gibi 45 dakika yapacaklardı .. geç kaldılar geç
ben hala alışamadımavrupa yakasındaki şahika daha asil ve görgülü gibiydiorjinalindeki vicky 55-56 yaşında bizdeki oyuncu 44 ama güzellik-zerafette bizimki 3 tur geride
armut ya da mamut bir gideri var sonuçtao viki bizdeki nebahat çehre gibi yaşlandıkça güzelleşenlerden... nebahat çehre muhteşemde valide sultan rolündeyken şimdiki torunu olacak armut suratlı mihrimahtan daha güzeldi)
armut ya da mamut bir gideri var sonuçta
Bizde tekne de patlatmazlar 😕derin ne zaman ölecek hiç ölmeye niyeti yok kızın
36.bölüm olması lazımderin ne zaman ölecek hiç ölmeye niyeti yok kızın
36.bölüm olması lazımama bizde tekne patlatmak yerine arabayı uçurumdan atarlar gibi
o zaman rüzgar ın teknesi ne olacak patlamayacaksaama haklılarbir tekne kaç para biliyormusun
eskiden türk filmlerinde oyuncak araba yuvarlarlarmış kamera büyütürmüş görüntüyü gerçeğe benzesin diye öyle bir sahne yapsınlar ucuza gelir:
o zaman rüzgar ın teknesi ne olacak patlamayacaksa
iyi ki sen yazmıyon diziyi 1 sezon sürmezdi bu senaryoyladizi için kiralamışlardır gerçek sahibine versinlerzaten rüzgar dizide ne arıyor anlamadım
senaryo tamamen bize ait olsaydı araya ne ali karakteri girerdi ne başkası emre karakteride yağmura aşık olurdu ama asla birlikte yatmaları mümkün olmazdı! yağmur asıl aşkı rüzgar dışında kimseyle yatmazdı! rüzgarda yağmurun eline erkek eli değdimi değmedimi diye mikroskopla kontrol ederdi çünkü el değmemiş kızlarla evlenmek moda ya kültürümüzdefinalde yağmurla rüzgar evlenirdi emre kötü karakter olurdu falan olurdu filan olurdu
iyi ki sen yazmıyon diziyi 1 sezon sürmezdi bu senaryoyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?