Kanal D İntikam - Dizi Yorumları

Harika Bir Başlangıç Bereeeeeeen

SBT Alt Üst Oldu 😉

şahika arsoy orjinalindeki victoria graysonun yanından geçemez

çok sıkıcı yappmışlar ve kasvetli orjineli bin basar bu ne ya keşke orjinalini izletmeseydiniz belki biraz zevk alırdım
))))))

orjinalini bnilmeyyenelr orjinali daha iyi diyor kaale almamak lazım

Ünlüler de çok begenmis diziyi

ezele benzerlikleri yavaş yavaş ortaya çıkıyor eyşanda ömere aşık ola ola aliyle yataga giriyordu eyşanda sevdiği adamı yakmıştı

çakma ezelden daha iyi bir dizi karşılaştırma bile yapmam

neyse asıl oalya geçildi tuzağa düşürme ortaya çıkıyor
beren iyi yapıştırdı duvara hakanı

Beyazsoy Berenin cildinin hali ne öyle...
)))

Dizi sıktı beni...renkdede sorun var..bir parlıyor ..bir kararıyor..gözümü yordu ..

)))

Dizi sıktı beni...renkdede sorun var..bir parlıyor ..bir kararıyor..gözümü yordu ..
beğenmeni beklemiyodum sen şapşal bir adamın devletin hapishanesinden karısını kaçıracak kadar evrimleşmesini beğenmiştin çünkü

- - - Ekleme - - -

abooov berenin saçlar nolmuş öle destere kalp krizi geçiriyodur şu an

)))

beren dizide ergenliğe girdi ya sahici olsun diye sivilceli yapmışlar aslında onlar makyaj
)))) beren güzelik abidesi yüzü hiç sivilceli olur mu
))))

beren süper hatırla sevgilideki gibi gençliği de olgunluğu da süper

anlamadım konu diğer diziyi niye öne sürdün ..o diziyide daha izlemedim..izlediğimde yorumumu yapacam...

- - - Ekleme - - -

beren dizide ergenliğe girdi ya sahici olsun diye sivilceli yapmışlar aslında onlar makyaj
)))) beren güzelik abidesi yüzü hiç sivilceli olur mu
))))

haklısın ya ben nasıl öyle şey düşünürüm..Beren ve sivilce yada kırışık ... bunlarla nasıl bağdaştırım ...)))

Twitter da Yağmur'un köpeğiyle dalga geçiyorlar ölmemiş diye.

herkesin yorumu dizi başlmadan belliydi herkes akrarını vermişt i anca yüzde 20-25 in kararı değişir bu saatten sonra kendiniziyormayın