Kanal D İntikam - Dizi Yorumları

Fragman hakikatten bomba!Bu bölümde nefes kesici olacak
Şahika Yağmurun gerçek kimliğine çok yaklaşmış bu sefer.

fragmanül dehşet
bu arada yga daki adam gelmiş acaba rolü ne onun @Forumdash unuttum

Şahika herşeyi öğrenecek mi yoksa yavaş yavaş..

Sen 4-5 dizi ben her gece en az 2 dizi en fazla 4 dizi
Haftada 15-17 dizi falan vardir
Türk dizilerini saymadim

öyle dizi mi izlenir
hepsi karışır birbirine .
glee deki finn revengedeki ashley e aşlkını itiraf ederken onları gören damon ın kardeşi oliver queen ikisini de mahir karanın tabancasıyla vurur
)

öyle dizi mi izlenir
hepsi karışır birbirine .
glee deki finn revengedeki ashley e aşlkını itiraf ederken onları gören damon ın kardeşi oliver queen ikisini de mahir karanın tabancasıyla vurur
)

O kadar surmenaj olmadim ama olmam da uzak gibi değil

[h=1]İntikam 20. Bölüm Fragmanı[/h] @yakup09, @xemrexxx, @Forumdash, @dizi kolik, @xBUGRAx , @berenist, @RevaN

Moderatörün son düzenlenenleri:
Emre bu bölüm galiba orjinalindekiyle aynı gitmeyecek. Bildiğim kadarıyla orkinalinde 20. Bölüm çok boş bir bölüm.
O yüzden bu bölümü kendileri yazmış olabilir. @xemrexxx @Forumdash

İntikam 20.Bölüm Özeti (23.05.2013)

Arsoylar’ın evine kamera yerleştiren Yağmur, Emre’nin, babası ile konuştuklarını ve ailesi hakkındaki gerçekleri öğrendiğini bilmektedir. Bir umut Emre’nin ona gerçekleri itiraf etmesini bekler. Ancak Emre bambaşka birine dönüşmektedir. Hem Haldun’a hem de Yağmur’a beklenmedik bir mektup gelir. Haldun aldığı mektupla büyük panik yaşarken, Yağmur, babasını aklamak için büyük bir fırsat yakalar. Şahika, Yolcu Bar’a gelir ve Rüzgar’ı sorguya çeker. Adil Çelik’in mezarına çiçeği bırakanın Yağmur olduğunu düşünmektedir. Cemre ise Kaan ile birlikte Yolcu Bar’a gider. Emre’yi Yağmur’a karşı kışkırtan Şahika, ondan gizlice Yağmur’un evinin anahtarını alır. Yedek anahtarla Yağmur’un evine giren Şahika, onun Derin olduğunu ispatlayacak ipuçları arar. Babasını aklamak için uğraşan Yağmur evine girildiğini anlar ama, Şahika bulduklarını çoktan Emre’ye yetiştirmiştir. İkili fena tartışırlar. Ağabey, Haldun’u Şahika konusunda uyarır. Davayı yeniden açtıranın o olduğunu söyler. Tam boşanacakları gün ise Leyla, ikiliyi ziyarete gelir. Yıllar önce çok şey bildiği için Haldun tarafından susturulan Adil Çelik’in en yakın arkadaşı Ahmet’in aslında ölmediği ortaya çıkar. Yağmur’un, babasını aklayacak delillere ulaşmasına çok az kalmıştır. Ancak o delilerin peşinde sadece o yoktur. Ağabey ondan birkaç adım daha ileridedir.

Zaten izlemiştim fragmanı ve paylaşmıştım, çok güzel olacak Perşembe. Son iki hafta sezon finaline

[h=1]İntikam 20.Bölüm 2.Fragmanı - 23.05.2013[/h] @yakup09, @xemrexxx, @Forumdash, @dizi kolik, @xBUGRAx , @berenist, @RevaN

Moderatörün son düzenlenenleri: