Çok izlendiği için reklam ve tanıtıma bu kadar önem verdiler herhaldebence reklam yapmasınalr reklamsız daha çok ,zleniyor
kbb doktoruna görünsün şu reklam kokusu alanlar topluca![]()
ahngi tanıtım tanıtım nasıl yapılır kayıp ve fatihte gördükÇok izlendiği için reklam ve tanıtıma bu kadar önem verdiler herhalde![]()
Yeni dizilerde bu durum normal sayılırahngi tanıtım tanıtım nasıl yapılır kayıp ve fatihte gördük![]()
intikamda o yeni idizler içni yapılan yapılmadığına göre anormal bir durum yokYeni dizilerde bu durum normal sayılır![]()
anti berenizm de mantık aramak yanlıştırHer dizinin 2.sezon resimleri yayınlanır.FGSN?'de de ekim ayı ortasında çıkmıştı resimler.Hemde reytingler havada uçuşurken..
İyide İntikam ve Beren Saat'in belli bir kitlesi ve Beren Saat'in yüksek reytingleri vardı hani kanalda buna güvenip yeni dizilerine ağırlık verdi ama gördü ki öyle bir durum yokmuş ve her hafta gazetelerinde dizinin tanıtımını yapmaya başladıintikamda o yeni idizler içni yapılan yapılmadığına göre anormal bir durum yok![]()
FSN'nin 2. Sezon fotoğrafları mi var? Hic gormemistim de ondan soruyorum.Her dizinin 2.sezon resimleri yayınlanır.FGSN?'de de ekim ayı ortasında çıkmıştı resimler.Hemde reytingler havada uçuşurken..
illa konuşrutacaksın bu tarz dizileri deneyenelrin sonunu gördük murat yıldırımğ-aslı enver-tuba büyüküstün-nehir erdoğan hepsi 25 bölüme gittiİyide İntikam ve Beren Saat'in belli bir kitlesi ve Beren Saat'in yüksek reytingleri vardı hani kanalda buna güvenip yeni dizilerine ağırlık verdi ama gördü ki öyle bir durum yokmuş ve her hafta gazetelerinde dizinin tanıtımını yapmaya başladı
iki yeni başrol geldi ama anlayan kimÇok güzel olmuş. Rüzgar değiştiği için yeni fotoğraflar lazımdı..
İntikam'da saat değiştirdiilla konuşrutacaksın bu tarz dizileri deneyenelrin sonunu gördük murat yıldırımğ-aslı enver-tuba büyüküstün-nehir erdoğan hepsi 25 bölüme gittiberenin belli bir reytingi var demek ki hala devam ediyor günü-saati-reklam düzeni değişmeden
diziyi tutturan iki şey vardır senaryo ve oyuncu (başrol) bu dizide başrol var senaryo bize uygun değil diğerlerinde demek ki başrol de yetersizdi ki tez vakitte bittiler bitecekelri belli olanlar da gün ve saat değiştirdiler
![]()
21 de başlıyorrdu yine 21 hangi saati değiştiİntikam'da saat değiştirdi![]()
Neticede 1 saat kaydı dizi eskiden uzun özetli yayınlanıyordu.Ki bu akşamda mutlaka özet verecektir ve bitiş saati geç saate kayacaktır21 de başlıyorrdu yine 21 hangi saati değişti21 de özet verirse saati değişmiş olur daha bilmiyoruz
ayrıca saati, değişince pt-1 pt-2 olmuyor mu intikam hala pt-1
![]()
intikam 23.15-23.20 gibi bitiyordu o saatte bitmezse konuşuruzNeticede 1 saat kaydı dizi eskiden uzun özetli yayınlanıyordu.Ki bu akşamda mutlaka özet verecektir ve bitiş saati geç saate kayacaktır![]()