" İntikam "ın Hangi Gün Yayınlanma İhtimali Var ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

İntikam Hangi Gün Yayınlanır?

• Pazartesi

Oy: 0 0.0%
  • Salı

• Çarşamba

• Perşembe

Oy: 14 87.5%
  • Cuma

• Cumartesi

Oy: 1 6.3%
  • Pazar

Oy: 1 6.3%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
İnşallah perşembe yayınlanır öyle güzel olur ki perşembe yayınlanırsa :D

Son düzenleme:
Perşembe günü yayınlanacaktır.İlk haftalarda orta halde gider ama zamanla yükselecektir tıpkı Karadayı gibi.

perşembe olsun ak kara ortaya çıksın ama berenciler şunu unutmasın karşılarında eski vadi yok kendini toparlayan yükselişte olan bır vadı var.bakın şuna katılırım eğer berenın dızısı eylülde başlamış olsaydı o vakit vadiyi geçme olasılığı vardı.çünkü vadi düşüş trendindeydi.bu seneki yükselişi kimse tahmin edemedi.o yüzdende kanal d biraz gevşek davranarak nede olsa bu sene vedayla vadiye tokatı atarız düşüncesiyle haraket etti.inanın ben vadiyi çok severim tekrarlarını defalarca seyretmiş biri olarak ben bile vadinin bu sene kendini toparlayıp yükselişe gececeğini tahmin edemedim.burda kanal d gecen senekı verılere bakarak biz her şartta vadiyi yeriz mantığıyla haraket ederek stratejik hata yapmıştır bence.berenın cok hayranı var geçmiş yıllardanda vadiyi geçmişliği var mantığıyla biz ocakta olsa berenle vadiyi yeriz diye düşünüyorlar.ama bu zamanlar o zamanlar deil.hem yükselişte olan bır vadı hemde kusura bakmayın bazı arkadaşlar kızacaklar ama reytıng şikesi yok agb yok tns var

Perşembe yayınlanacak, Total'de Vadi'yi gecmesi bence imkansız. Ha , A/B'de geçebilir, ama Total'de cok zor..
Zaten bu dizi yayınlandığı haftadan itibaren Hem Totalde hem A/B'de Vadi'yi gecerse Pana Film'i kapasınlar direk.

perşembe olsun ak kara ortaya çıksın ama berenciler şunu unutmasın karşılarında eski vadi yok kendini toparlayan yükselişte olan bır vadı var.bakın şuna katılırım eğer berenın dızısı eylülde başlamış olsaydı o vakit vadiyi geçme olasılığı vardı.çünkü vadi düşüş trendindeydi.bu seneki yükselişi kimse tahmin edemedi.o yüzdende kanal d biraz gevşek davranarak nede olsa bu sene vedayla vadiye tokatı atarız düşüncesiyle haraket etti.inanın ben vadiyi çok severim tekrarlarını defalarca seyretmiş biri olarak ben bile vadinin bu sene kendini toparlayıp yükselişe gececeğini tahmin edemedim.burda kanal d gecen senekı verılere bakarak biz her şartta vadiyi yeriz mantığıyla haraket ederek stratejik hata yapmıştır bence.berenın cok hayranı var geçmiş yıllardanda vadiyi geçmişliği var mantığıyla biz ocakta olsa berenle vadiyi yeriz diye düşünüyorlar.ama bu zamanlar o zamanlar deil.hem yükselişte olan bır vadı hemde kusura bakmayın bazı arkadaşlar kızacaklar ama reytıng şikesi yok agb yok tns var
şike olayı yalandır pana yalanı o masala inanmıyoruz
ikincisi vadinin sezon başı reytinglerine bakk düşüştedeğildi

tabi canım yalan şike olayı reklamda reytingi artan diziler yalandı :d agb uçtu bak şike vardı ve uçtu postalandı :d

şike olayı yalandır pana yalanı o masala inanmıyoruz
ikincisi vadinin sezon başı reytinglerine bakk düşüştedeğildi

bakın bu pana nın yalanı deıl bu savcılık makamının iddiasıdır ellerınde delıl olmadan da koskoca savcı ne fatmagülle uğraşır nede aşkı memnuyla yada manıplasyonla reytıngını arttıran diğer dizilerle
ikincisi ben bu sezon için demedim tnt kanalındaki reytıngler için dedim .o reytingleri baz alarak vadiyi küçümsediler dedim mevzu bu

uydurma haberlerle gerçekleri sıvayamazsınız tek gerçek var beren 4 yıl vadiye fark attı vadi nerdeyse bitiyordu beren dizi çekimine ara verince nefes aldınız :))

son olarak biraz mantıklı yorum yapın ..

eğer berenin aldığı reytingler şikeyse vadinin AGB ile berenden önce kırdığı tüm rekorlarda şikedir yok saymak lazım aksini iddia eden berene saygı göstersin hakkını versin :)

bakın bu pana nın yalanı deıl bu savcılık makamının iddiasıdır ellerınde delıl olmadan da koskoca savcı ne fatmagülle uğraşır nede aşkı memnuyla yada manıplasyonla reytıngını arttıran diğer dizilerle
ikincisi ben bu sezon için demedim tnt kanalındaki reytıngler için dedim .o reytingleri baz alarak vadiyi küçümsediler dedim mevzu bu
demekki savcının delilleri yalanmış y a da yeterszmiş ki hakim şike var dememiş olay bu kadar sadece iddaadaki olay üzerinden ndiziler karalanmaz günahtir artık bu yapılan

deekki savxcını delilleri yalanmış y a da yetersimiş ki hakim şike var dememiş olay bu kadar sadece iddaadki olay üzerinden ndiziler kartalanmaz günahtir artık bu yapılan

cevap verdiğin arkadaşlar bir zamanlar uçankuş reytingleri paylaşıyordu bin kez çürütsen iddialarını yinede berenin büyüklüğünü kabul etmeyeceklerdir o açıdan zahmet etme emre :))

berenin perşembelerin sultanı olduğunu dünya alem biliyor aksini iddia etmeye kimsenin yalanı yetmez :))

demekki savcının delilleri yalanmış y a da yeterszmiş ki hakim şike var dememiş olay bu kadar sadece iddaadaki olay üzerinden ndiziler karalanmaz günahtir artık bu yapılan

daha mahkeme aşamasındaki mevzuyu hemen tatlıya bağladın helal olsun hakimlik tarafının olduğunu bilmiyordum
sen koskoca cumhuriyet savcısına ve onu topladığı delillere yalan dıyorsun bereni temize çıkarmak için.sendekı cesarete hayran kaldım.
bence yazı yazarken dikkatli yaz benden uyarması bigün o yalancı dediğin savcılara senınde işin düşebilir

- - - Ekleme - - -

cevap verdiğin arkadaşlar bir zamanlar uçankuş reytingleri paylaşıyordu bin kez çürütsen iddialarını yinede berenin büyüklüğünü kabul etmeyeceklerdir o açıdan zahmet etme emre :))

berenin perşembelerin sultanı olduğunu dünya alem biliyor aksini iddia etmeye kimsenin yalanı yetmez :))

kim ucankuş reytinglerini paylaşıyordu .bence yazı yazarken biraz düşün ben daha yenı üyeyim ve hiç reyting verileri paylaşmadı
kim büyük kim küçük ocakta belli olacak perşembenin kralı vadidir.bu böyle biline

Perşembeden başka diğer günleri işaretleyen arkadaşlar vadiciler herhalde. Ama istemekle olmuyor işte. Perşembe olacak boşuna sevinmeyin :D

inşaallah perşembe olur yanlız bu sefer insanları neyle kandıracaklar tecavüzle yoksa yenge boynuzuyla mı çok merak edıyorum.

Olurda Perşembe olmazsa CUma olsun...Ama perşembe yayınlansın...Ev perşembe günleri cenaze evi gibi tv'ler kapalı...Bizimkilerde bişey izlemiyor harbiden o gün erkenden uyuyorlar:F:F

o senin için geçerli insanların en çok izlediği dizinin yayın günü :D