"İntikam"ın Fragmanı Büyük İlgi Gördü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben ortaya koydum iddaamı herşey ortada fazla söze gerek yok

ben kanıtla konuşuyon boş hayallerle değil videolarım ortada izdiham ortada
fazla söze gerk yok tatmin oluyosanız sorun yok

Kusura bakma ama rezil oluyorsun şuan
link gönderiyorum içinde ne yazdığını GOOGLE TRANSLATEDEN ÇEVİRİYORUM ve sen hala türkçe haber yolluyorsun
Makedonyadaki izlenenleri türkçe habermi bilicek makedonca habermi güldürme beni
yaptığın çocukluk resmen
listeye nasıl girsin reyting almadıysa ?
ki 90 kere söyledim hala söylüyorum
yolladığın görüntü arnavutların %90 olduğu bir yerden ARNAVUTLAR MÜSLÜMAN
skopjeye gitseydi madem bu kadar seviliyor neden makedonyanın en geri kalmış şehrine gitti?neyse uzatmıyıcam daha fazla sen istediğine inan ama gerçek bu

ben direk gerçekleri koydum ilgi ortada herşey ortada isteyen istediğine inanır inanca müdahale etme gibi bi lüksümüz yok amma gerçekleri kimse değiştiremez

uydurma kanal d haberi bütün siteler pompalanmış yalan haber güya başlamadan kamuoyu oluşturuyorlar akılları sıra yemezler

makedonya nın nüfus 2 milyon plat oraya gitti 1 milyon karşıladı zaten
youtube da adamlar 300 bin falan izlemiş sahneleri
ne 30 u vadi ismi geçmiyo bu mu kanıt

- - - Ekleme - - -

uydurma kanal d haberi bütün siteler pompalanmış yalan haber güya başlamadan kamuoyu oluşturuyorlar akılları sıra yemezler

aynen aga rekormuş

makedonya nın nüfus 2 milyon plat oraya gitti 1 milyon karşıladı zaten
youtube da adamlar 300 bin falan izlemiş sahneleri
ne 30 u vadi ismi geçmiyo bu mu kanıt

- - - Ekleme - - -

aynen aga rekormuş

Gerçekten seninle laf yarışına girmeyeceğim daha fazla umarım herkes gösterdiğim MAKEDONCA HABERLERİ GÖRMÜŞTÜR HEralde Makedonyada ne izlendiğini MAKEDONCA HABERLER TÜRKÇE HABERLERDEN daha iyi bilir 🙂 GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE TÜRKÇEYEDE ÇEVİRDİM hemde google translateden bana inanmazsınız diye heryerede link koydum.Herşey ortada 🙂 youtube linki bile koydum dediğim gibi arkadaşın gösterdiği video Makedonya'nın en geri kalmış şehirlerinden google a yazarsanız görürsünüz zaten 🙂 arnavut ve müslümanların oturduğu bir yere fazla tanınmayan birisini götürsen bile bisürü kişi karşılar 🙂 Ayrıca o şehrin nüfusu 52 bincik 🙂 neyse herkes anladı zaten

Bana mı dedin
Doğru düzgün kanıt bulduğumuzda da bir kılıf uyduruyorsun sonuçta

sen niye üstüne alıyon yav

- - - Ekleme - - -

ben kanıtla konuşurum boşa hayallerle değil
ortaya koydum gerçekleri

Koyduğum linkleri görmüyormusun sen
Makedonca haber göster sen bana tabi biliyorsan

ben bizzat türkçe haber koyarım açık ve net video koyarım açık ve net sen kanıt gösteremiyon hayal dünyasından çıkınca haber ver

adam makedonya ya gitmiş makedonya nın yarısı orda zaten nüfusu kaç makedonya nın malatya kadar ya var ya yok

Suskunlar da sanal alemde cok konuşuluyordu ve Vadi yi ezecek deniyordu ama tarih oldu

2 milyon nüfusu var ve eğer biraz matematiğin varsa orda maksimum 20 bin kişi olduğunu anlarsın ve hepsi arnavut 🙂 TÜRKÇE haber diyorsun komikmisin Makedonyada Makedonlar yaşıyor MAkedonca konuşuluyor.Türkçe değil 🙂 yani oranın reytinglerini makedonca haberlerden okuyabilirsin mantıksızlığın burdan başlıyor neyse dediğin gibi olsun

tarih hayal edenleri değil gerçekleri yazar(kurtlar vadisi)

zaten makedonya nın yarısı orda onlar izlese bi de gidemeyenler %70 share
komik olmayalım beyler video ortada ayrıca youtube dan o dildeki videolar 300 bini geçmiş biraz realist lütfen ama sadece birazcık

- - - Ekleme - - -

Aynen o hayal dünyasından çık bence Makedonyadaki olayları Türkçe haberlerle kanıtlamaya çalışan ve halada arkasında dursan sen varsın heralde birtek

hayal dünyasından çık artık yav videoları gördün haberleri gördün daha ne çabalıyon ne

zaten makedonya nın yarısı orda onlar izlese bi de gidemeyenler %70 share
komik olmayalım beyler video ortada ayrıca youtube dan o dildeki videolar 300 bini geçmiş biraz realist lütfen ama sadece birazcık
yorumlarr türkçe youtubedki sahneler türkçe kimi kandırıyon panpa

sen haberleri gördün
2 sayfa geriye bak 😉 MAKEDONYADAKİ OLAYLARI MAKEDONCA HABERLERLE GÖSTERDİM TÜRKÇE DEĞİL
))
Ayrıca sen gerçekçi ol ya komiksin hahahaha gönderdiğin videlardaki top comments hep Türkçe
besbelli türkler izlemiş hep haahha neyse sen devam et böyle