"İntikam"ın Fragmanı Büyük İlgi Gördü!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben ortaya koydum iddaamı herşey ortada fazla söze gerek yok :D

ben kanıtla konuşuyon boş hayallerle değil videolarım ortada izdiham ortada :D fazla söze gerk yok tatmin oluyosanız sorun yok :d

Kusura bakma ama rezil oluyorsun şuan :D link gönderiyorum içinde ne yazdığını GOOGLE TRANSLATEDEN ÇEVİRİYORUM ve sen hala türkçe haber yolluyorsun :D Makedonyadaki izlenenleri türkçe habermi bilicek makedonca habermi güldürme beni :D yaptığın çocukluk resmen :D listeye nasıl girsin reyting almadıysa ?
ki 90 kere söyledim hala söylüyorum :D yolladığın görüntü arnavutların %90 olduğu bir yerden ARNAVUTLAR MÜSLÜMAN :) skopjeye gitseydi madem bu kadar seviliyor neden makedonyanın en geri kalmış şehrine gitti?neyse uzatmıyıcam daha fazla sen istediğine inan ama gerçek bu :)

ben direk gerçekleri koydum ilgi ortada herşey ortada isteyen istediğine inanır inanca müdahale etme gibi bi lüksümüz yok amma gerçekleri kimse değiştiremez :D

Kanal D'nin en iddialı yeni dizisi "İntikam"ın fragmanı büyük ilgi gördü!

Başrollerini Beren Saat, Mert Fırat ve Nejat İşler'in paylaştıkları, Ocak ayında Kanal D`de ekrana gelecek iddialı yeni dizi`nin fragmanı yayınlandığı andan itibaren izleyiciler tarafından büyük bir ilgi gördü.

Fragmanın yayınlanmasının hemen ardından, izleyiciler dizi ile ilgili bilgi almak için "Kanal D Çağrı Merkezi"ni telefon yağmuruna tuttular.

Bunun yanı sıra, Kanal D web sitesi, forum sayfası, Facebook ve Twitter`da da büyük ilgi gören "Beren Saat"in yeni dizisi, sosyal medyada da gündeme damgasını vurdu!

"İntikam" Ocak'ta Kanal D'de!

ImageBox.ashx

uydurma kanal d haberi bütün siteler pompalanmış yalan haber güya başlamadan kamuoyu oluşturuyorlar akılları sıra yemezler

makedonya nın nüfus 2 milyon plat oraya gitti 1 milyon karşıladı zaten :d youtube da adamlar 300 bin falan izlemiş sahneleri :d ne 30 u vadi ismi geçmiyo bu mu kanıt :d

- - - Ekleme - - -

uydurma kanal d haberi bütün siteler pompalanmış yalan haber güya başlamadan kamuoyu oluşturuyorlar akılları sıra yemezler

aynen aga rekormuş :d

makedonya nın nüfus 2 milyon plat oraya gitti 1 milyon karşıladı zaten :d youtube da adamlar 300 bin falan izlemiş sahneleri :d ne 30 u vadi ismi geçmiyo bu mu kanıt :d

- - - Ekleme - - -

aynen aga rekormuş :d

Gerçekten seninle laf yarışına girmeyeceğim daha fazla umarım herkes gösterdiğim MAKEDONCA HABERLERİ GÖRMÜŞTÜR HEralde Makedonyada ne izlendiğini MAKEDONCA HABERLER TÜRKÇE HABERLERDEN daha iyi bilir 🙂 GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE TÜRKÇEYEDE ÇEVİRDİM hemde google translateden bana inanmazsınız diye heryerede link koydum.Herşey ortada 🙂 youtube linki bile koydum dediğim gibi arkadaşın gösterdiği video Makedonya'nın en geri kalmış şehirlerinden google a yazarsanız görürsünüz zaten 🙂 arnavut ve müslümanların oturduğu bir yere fazla tanınmayan birisini götürsen bile bisürü kişi karşılar 🙂 Ayrıca o şehrin nüfusu 52 bincik 🙂 neyse herkes anladı zaten

Bana mı dedin :D Doğru düzgün kanıt bulduğumuzda da bir kılıf uyduruyorsun sonuçta :D

sen niye üstüne alıyon yav :d

- - - Ekleme - - -

Gerçekten seninle laf yarışına girmeyeceğim daha fazla umarım herkes gösterdiğim MAKEDONCA HABERLERİ GÖRMÜŞTÜR HEralde Makedonyada ne izlendiğini MAKEDONCA HABERLER TÜRKÇE HABERLERDEN daha iyi bilir 🙂 GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE TÜRKÇEYEDE ÇEVİRDİM hemde google translateden bana inanmazsınız diye heryerede link koydum.Herşey ortada 🙂 youtube linki bile koydum dediğim gibi arkadaşın gösterdiği video Makedonya'nın en geri kalmış şehirlerinden google a yazarsanız görürsünüz zaten 🙂 arnavut ve müslümanların oturduğu bir yere fazla tanınmayan birisini götürsen bile bisürü kişi karşılar 🙂 Ayrıca o şehrin nüfusu 52 bincik 🙂 neyse herkes anladı zaten

ben kanıtla konuşurum boşa hayallerle değil :D ortaya koydum gerçekleri :D

Koyduğum linkleri görmüyormusun sen :D Makedonca haber göster sen bana tabi biliyorsan :D

ben bizzat türkçe haber koyarım açık ve net video koyarım açık ve net sen kanıt gösteremiyon hayal dünyasından çıkınca haber ver :D
adam makedonya ya gitmiş makedonya nın yarısı orda zaten nüfusu kaç makedonya nın malatya kadar ya var ya yok :d :d :d :d

ben bizzat türkçe haber koyarım açık ve net video koyarım açık ve net sen kanıt gösteremiyon hayal dünyasından çıkınca haber ver :D
adam makedonya ya gitmiş makedonya nın yarısı orda zaten nüfusu kaç makedonya nın malatya kadar ya var ya yok :d :d :d :d

2 milyon nüfusu var ve eğer biraz matematiğin varsa orda maksimum 20 bin kişi olduğunu anlarsın ve hepsi arnavut 🙂 TÜRKÇE haber diyorsun komikmisin Makedonyada Makedonlar yaşıyor MAkedonca konuşuluyor.Türkçe değil 🙂 yani oranın reytinglerini makedonca haberlerden okuyabilirsin mantıksızlığın burdan başlıyor neyse dediğin gibi olsun :D :D :D :D :D :D :D

tarih hayal edenleri değil gerçekleri yazar(kurtlar vadisi) :d

2 milyon nüfusu var ve eğer biraz matematiğin varsa orda maksimum 20 bin kişi olduğunu anlarsın ve hepsi arnavut 🙂 TÜRKÇE haber diyorsun komikmisin Makedonyada Makedonlar yaşıyor MAkedonca konuşuluyor.Türkçe değil 🙂 yani oranın reytinglerini makedonca haberlerden okuyabilirsin mantıksızlığın burdan başlıyor neyse dediğin gibi olsun :D :D :D :D :D :D :D

zaten makedonya nın yarısı orda onlar izlese bi de gidemeyenler %70 share :d komik olmayalım beyler video ortada ayrıca youtube dan o dildeki videolar 300 bini geçmiş biraz realist lütfen ama sadece birazcık :d

- - - Ekleme - - -

Aynen o hayal dünyasından çık bence Makedonyadaki olayları Türkçe haberlerle kanıtlamaya çalışan ve halada arkasında dursan sen varsın heralde birtek :D :D :D :D

hayal dünyasından çık artık yav videoları gördün haberleri gördün daha ne çabalıyon ne :D

zaten makedonya nın yarısı orda onlar izlese bi de gidemeyenler %70 share :d komik olmayalım beyler video ortada ayrıca youtube dan o dildeki videolar 300 bini geçmiş biraz realist lütfen ama sadece birazcık :d
yorumlarr türkçe youtubedki sahneler türkçe kimi kandırıyon panpa :d

- - - Ekleme - - -

hayal dünyasından çık artık yav videoları gördün haberleri gördün daha ne çabalıyon ne :D

sen haberleri gördün :D 2 sayfa geriye bak 😉 MAKEDONYADAKİ OLAYLARI MAKEDONCA HABERLERLE GÖSTERDİM TÜRKÇE DEĞİL :)))
Ayrıca sen gerçekçi ol ya komiksin hahahaha gönderdiğin videlardaki top comments hep Türkçe :D :D :D :D :D :D :D :D besbelli türkler izlemiş hep haahha neyse sen devam et böyle