Senin net kaç mbps hızında?Bende çok mutsuzum atacan benimkide türk telekom da aha benimkide böyle
Ekli dosyayı görüntüle 114804
Senin net kaç mbps hızında?Bende çok mutsuzum atacan benimkide türk telekom da aha benimkide böyle
Senin net kaç mbps hızında?
Of of yarama tuz basma, sözleşmeyi yenilediğimize pişmanım... Keşke o an aklıma gelseydi ama bu da kötü değil. İdare ediyor şimdilik.Çok şükür TTNET sözleşmesi bitti de farklı bir firmaya geçtik ve 130 liraya 35 mbps yavaşlığından kurtulup ayda 99 TL'ye bu hızlara kapak attıkAllah sizleri de kurtarsın yavaşlıktan
Ekli dosyayı görüntüle 114793
Kaç mbps ?Of of yarama tuz basma, sözleşmeyi yenilediğimize pişmanım... Keşke o an aklıma gelseydi ama bu da kötü değil. İdare ediyor şimdilik.
Şuan baktım biraz yoğun ama.Kaç mbps ?
Mayısta kurtuluyorum detayları bir ara konuşalımÇok şükür TTNET sözleşmesi bitti de farklı bir firmaya geçtik ve 130 liraya 35 mbps yavaşlığından kurtulup ayda 99 TL'ye bu hızlara kapak attıkAllah sizleri de kurtarsın yavaşlıktan
Ekli dosyayı görüntüle 114793
Aaa sen de mi ttnet kullanıyordun? Sen neden şikayetçisin?Mayısta kurtuluyorum detayları bir ara konuşalım
HızdanAaa sen de mi ttnet kullanıyordun? Sen neden şikayetçisin?
Allah kurtarsınMayısta kurtuluyorum detayları bir ara konuşalım
Kesin bilmiyorsundur
------
12 Mbps genel ortalamam ama yoğun günlerde 8-9'a iniyorDeğiştirmedim ve Şubat'a dek de sözleşme devam edecek ama Şubat'ta değiştirmeyi düşünüyorum, altyapı gelmiş buralara belki onun da etkisi vardır tabii ADSL'den VDSL'e geçildi sanırım ama fiber gelmedi daha
Sen de SS at
İkisi deYükleme mi? İndirme mi?
Tt 90 dedi de 300 lira fiyat çıkardılarAllah kurtarsınAğustosta yazmışım şu mesajı, sayılı gün çabuk geçiyor cidden… Google’dan evinin altyapısının ne kadar desteklediğine bakman gerekir, 16 ise değiştirmek pek fayda etmez ama VDSL yani 16 üstü ise fark ciddi olur özellikle fiyat bakımından.
vpn ile mi giriyordun?Allah kurtarsınAğustosta yazmışım şu mesajı, sayılı gün çabuk geçiyor cidden… Google’dan evinin altyapısının ne kadar desteklediğine bakman gerekir, 16 ise değiştirmek pek fayda etmez ama VDSL yani 16 üstü ise fark ciddi olur özellikle fiyat bakımından.
Abla sizin kullandığınız internet değil benceBende çok mutsuzum atacan benimkide türk telekom da aha benimkide böyle
Abla sizin kullandığınız internet değil bence
@Maskeli Fedai yoldaşım, ablamız çevirmeli hat kullanıyormuş.Çok haklısın bende internetmi kullanıyorum yoksa başka birşeymi bilmiyorum ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?