Eskiden oturduğum yere baktım 100 çıktı 😱25 çıktı @Tolstoyevski fazlası istesen olmuyormuş
Eskiden oturduğum yere baktım 100 çıktı 😱25 çıktı @Tolstoyevski fazlası istesen olmuyormuş
Aynı cadde ama 2 ayrı apartman denedim. Biri 100mbps (25 metre) diğeri 95mbps (35 metre) çıktı. O civardır herhaldeTTNET mi 😱
------
Sen adresi bize ver biz bakarız diyeceğim de demiyorum çünkü haşlarsın
Hayır taahhütü yenileyemediğim içinTTNET'in tahhhüttsüz (şu kelimeyi yazarken de işkence çekiyorum resmen ama inadına doğrusunu yazmıyorum Google'dan bakıp) paketleri de mi varmış ev için uzun vadeli 😱 Baya pahalı olmalı o halde
81 çıktı. Boş port yok diyor, bu ne demek? 😡Bu arada internet alt yapınızın ne kadar desteklediğini ve santrala uzaklığını da şu sitelerin birinden öğrenebilirsiniz güvenli şekilde
İnternet Altyapı Sorgulama - Netspeed
Netspeed İnternet Altyapı Sorgulama ile hizmet alabileceğiniz VDSL veya Fiber internet altyapısı, port bilgisi ve alabileceğiniz maksimum hızı öğrenin. En uygun internet paketini seçmek için hemen sorgulama yapın!netspeed.com.tr
İnternet Altyapı Sorgulama & Fiber Altyapı Sorgulama | Millenicom
İnternet altyapısını kontrol etmek, alabileceğiniz maksimum internet hızını ve size uygun paketlerimizi öğrenmek için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.www.milleni.com.tr
@Araf @xdragxx @12.Adam @DarkLegenD @Maskeli Fedai @Gerekli24 @EmreCan @Emre Ozansoy @slhttnmtl
@Dosi sen de ancak Ankara'daki evinizin adresini biliyorsan öğrenebilirsin
Benim eski oturduğum yer şuankine göre daha merkeze uzak bina ama çok yüksek bu doğrudan evle mi alakalı yoksa yerle mi @TolstoyevskiÇocukken olan ev adresimize baktım. Hâlâ aklımda adresi. Orda yokmuş ama çok eski bina. Normal@Tolstoyevski
Bulunduğu mahalle olabilir. Eski binamız dar sokaklı ve eski tip evler ama şimdiki bahçeli ve yeri oldukça iyi bir yerde. Bulundukları cadde ve evin durumu etki ediyor olabilir.Benim eski oturduğum yer şuankine göre daha merkeze uzak bina ama çok yüksek bu doğrudan evle mi alakalı yoksa yerle mi @Tolstoyevski
Arayıp sorman gerek belki yükseltirler hızını 😡81 çıktı. Boş port yok diyor, bu ne demek? 😡
Aynı cadde ama 2 ayrı apartman denedim. Biri 100mbps (25 metre) diğeri 95mbps (35 metre) çıktı. O civardır herhaldeiyi mi?
Noyu tam hatırlamıyorum ama diğer noları da denedim müstakildi yanlışsa bile yine şuanki yerden iyi çıkıyor.Bulunduğu mahalle olabilir. Eski binamız dar sokaklı ve eski tip evler ama şimdiki bahçeli ve yeri oldukça iyi bir yerde. Bulundukları cadde ve evin durumu etki ediyor olabilir.
35 olan galiba 3. Kat falandıArayıp sorman gerek belki yükseltirler hızını 😡
Port olayı herhalde internet kullanan kişilerin kullandığı süre boyunca o port denilen şeye sahip oluyor, iptal etmesi ya da taşınması gerekiyor portun boşa çıkması için.. O tarz bir şey... Birisi iptal etse internetini sen hemen kapabilirsin mesela, ama tamamen sallıyor da olabilirim şu an...
Uzaklık ne kadar azsa o kadar iyidir, o yüzden gayet iyiHız sorunu çekmezsiniz memlekette
Bildiğim kadarıyla sokaklarda görülen şu kutulara olan uzaklıkla alakalı bu port meselesiBenim eski oturduğum yer şuankine göre daha merkeze uzak bina ama çok yüksek bu doğrudan evle mi alakalı yoksa yerle mi @Tolstoyevski
Bana niye kızıyorsun. 😠 Aynen, hızı yükselttirip faturayı 150 tlye dayandırayım da babam dövsün beni. 😡Arayıp sorman gerek belki yükseltirler hızını 😡
Port olayı herhalde internet kullanan kişilerin kullandığı süre boyunca o port denilen şeye sahip oluyor, iptal etmesi ya da taşınması gerekiyor portun boşa çıkması için.. O tarz bir şey... Birisi iptal etse internetini sen hemen kapabilirsin mesela, ama tamamen sallıyor da olabilirim şu an...
Uzaklık ne kadar azsa o kadar iyidir, o yüzden gayet iyiHız sorunu çekmezsiniz memlekette
Bu burda bize uzak ya da ben görmedim dikkat etmedimBildiğim kadarıyla sokaklarda görülen şu kutulara olan uzaklıkla alakalı bu port meselesi
@Dosi @DarkLegenD
Seneye etrafa baka baka gezeyimBildiğim kadarıyla sokaklarda görülen şu kutulara olan uzaklıkla alakalı bu port meselesi
@Dosi @DarkLegenD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?